Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Νεκρός βρέθηκε 27χρονος ποδοσφαιριστής! (photos)

20 Μαρτίου 2017
Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Νεκρός βρέθηκε 27χρονος ποδοσφαιριστής! (photos)

Σοκ στο ιρλανδικό ποδόσφαιρο αλλά και όλοκληρο τον φίλαθλο κόσμο έχει προκαλέσει η είδηση πως ο 27χρονος αρχηγός της Ντέρι Σίτι, μιιας εκ των παραδοσιακών δυνάμεων της χώρας, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του το απόγευμα της Κυριακής!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Αυτά θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο! Εντάσεις στους «διάσημους» και το δυσκολότερο παιχνίδι ασυλίας



Οι αιτίες θανάτου του 27χρονου αμυντικού παραμένουν άγνωστες, ενώ τίποτα δεν προμήνυε το κακό, καθώς ο Ιρλανδός ποδοσφαιριστής είχε συνεισφέρει το Σάββατο, αγωνιζόμενος ως βασικός, στην επικράτηση της ομάδος του επί της Ντρογκέντα Γιουνάιτεντ με 4-0, νίκη η οποία ήταν η τέταρτη σε ισάριθμους αγώνες για τις «καραμέλες», όπως είναι το παρατσούκλι του κλαμπ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το παράκανε: Η προκλητική ανάρτηση της Ελένης του Survivor που προκάλεσε αντιδράσεις! (photo)

Ο Μακ Μπράιντ έμενε σε μικρή απόσταση από το «Brandywell Stadium» έδρα της Ντέρι, φορώντας τη φανέλα της ομάδας για πρώτη φορά το 2011, όταν και «συστήθηκε» στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Γεννημένος στις 15 Δεκεμβρίου του 1989, μέτρησε 131 παρουσίες με την ερυθρόλευκη φανέλα πανηγυρίζοντας εννέα τέρματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας (20-27/03)!

Τραγική ειρωνεία το γεγονός πως είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του εναντίον της Ντρογκέντα Γιουνάιτεντ, της ίδιας ομάδας που έμελλε να είναι και ο τελευταίος του αντίπαλος.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share