Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έχει ματσάρα απόψε! Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο Μάντσεστερ...

26 Απριλίου 2016
Έχει ματσάρα απόψε! Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο Μάντσεστερ...

Με τούτα και με κείνα έφτασε η ώρα των αποδείξεων και η στιγμή που θα φανεί ποιος το θέλει περισσότερο και ποιος μπορεί να τα καταφέρει.

Milan is calling και η έμπειρη Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάλει πλώρη για το undecima, την ώρα που η Μάντσεστερ Σίτι, παλεύει να γράψει ιστορία, διεκδικώντας για πρώτη φορά την πρόκριση της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως και να έχει είναι ώρα για τα σπουδαία, με το «Έτιχαντ» να φοράει τα καλά του και να είναι έτοιμο να ζήσει την πιο μεγάλη βραδιά της ιστορίας του, αφού θα φιλοξενήσει τον πρώτο ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για φέτος.

Η Μάν. Σίτι έχει καταφέρει να κάνει την υπέρβαση, με την πρόκριση της για πρώτη φορά στους «4» του θεσμού, αφήνοντας εκτός την Παρί Σεν Ζερμέν που στην κλήρωση έμοιαζε να έχει το πάνω χέρι.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι είναι σε καλό φεγγάρι αυτή την περίοδο και έχοντας βρει ρυθμό έστω και στο φινάλε, έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει στην 3η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, διεκδικώντας την απευθείας είσοδο στους ομίλους και την επόμενη σεζόν.

Πάντως σύμφωνα με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, φαβορί υπάρχει και δεν είναι άλλο από τη Ρεάλ, την οποία χαρακτήρισε ως την καλύτερη ομάδα στον κόσμο.

Ο Χιλιανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Τουρέ, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα κυρίως στη μεσαία γραμμή των «σίτιζενς», ενώ κανονικά θέση κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να πάρει ο Χαρτ.

Από την άλλη η Ρεάλ Μαδρίτης έδειχνε στα μέσα της χρονιάς πως είχε χάσει τα πάντα και να που διεκδικεί μέχρι το φινάλε και τους δύο μεγάλους στόχους.

Η Μπαρτσελόνα της έκανε τη... χάρη και την έχει ξαναβάλει στο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, ενώ το undecima αποτελεί τεράστια πρόκληση για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, που έχει ξεκαθαρίσει πως θα «χτυπήσει» και τις δύο διοργανώσεις.

Στη φάση των «8» και με τον τρόπο που εξελίχθηκε η υπόθεση πρόκριση απέναντι στη Βόλφσμπουργκ, η «βασίλισσα» απέδειξε ότι έχει την ψυχή και φυσικά την εμπειρία να τα καταφέρει, ειδικά απέναντι σε μια άπειρη στη διοργάνωση ομάδα.

«Πάνοπλος» πήγε στο Μάντσεστερ ο «Ζιζού» που είδε τους Ρονάλντο και Μπενζεμά να ξεπερνούν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν και να είναι τελικά στην αποστολή.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μόλις δύο φορές στο παρελθόν, στους ομίλους τη σεζόν 2012 -2013, με τους «μερένχες» να κερδίζουν με 3-2 στο «Μπερναμπέου», ενώ το παιχνίδι στο «Έτιχαντ» είχε λήξει ισόπαλο 1-1.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Μανγκαλά, Κλισί, Φερνάντο, Ντε Μπρόινε, Φερναντίνιο, Χεσούς Νάβας, Αγουέρο, Σίλβα

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Κροος, Μπέιλ, Μπενζεμά, Κριστιάνο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μεγαλείο ψυχής: Ο πιτσιρικάς με την εγκεφαλική παράλυση που περπάτησε για να παίξει ποδόσφαιρο (VIDEO)


 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share