Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στα δικαστήρια ΑΕΚ - Πογιέτ: Τον τραβάνε στα άκρα οι δύο πλευρές

22 Απριλίου 2016
Στα δικαστήρια ΑΕΚ - Πογιέτ: Τον τραβάνε στα άκρα οι δύο πλευρές

Δεν τελειώνει εδώ η ιστορία ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πογιέτ. Και θα το δούμε σύντομα στην πράξη. Ήδη και οι δύο πλευρές κινούνται με γνώμονα μελλοντικά «ραντεβού» ίσως και σε δικαστικές «αρένες».

Δεν είναι τυχαίο πως ακόμη δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΑΕΚ για την αποχώρηση του Πογιέτ. Είναι περίεργα τα πράγματα και να πούμε εδώ πως το βράδυ των εξελίξεων που οδήγησαν στην αποχώρηση του από το ξενοδοχείο που είχε πάει η αποστολή, ο Δ. Μελισσανίδης μιλούσε στους ανθρώπους της ομάδας ακόμη και για την πιθανότητα καταγγελίας του προπονητή στην FIFA. Τόσο μεγάλη ένταση υπήρχε και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, συνεχίζει να υπάρχει.

Ανακοίνωση δεν βγαίνει, προφανώς γιατί στην ΑΕΚ διερευνούν ακόμη το πως θα κινηθούν, αφού δεν θέλουν να περάσει έτσι αυτό που έγινε. Ο προπονητής κατά την άποψη τους φέρθηκε αντιεπαγγελματικά και έβαλε σε κίνδυνο την ομάδα, όταν μια μέρα πριν από τον ημιτελικό κυπέλλου, όχι μόνο ασχολούταν με την σύνταξη ανακοινώσεων χωρίς να έχει πληροφορήσει κανένας από τον σύλλογο, αλλά και με περιεχόμενο που θα δημιουργούσε πρόβλημα στην ομαλή πορεία της ΑΕΚ.

Δεν θα ήταν έτσι τα πράγματα, αν ο Πογιέτ ίσως απλά ανακοίνωνε την απόφαση του να φύγει στο τέλος της σεζόν. Πάλι θα υπήρχε πρόβλημα, αλλά αυτό που προκάλεσε αγανάκτηση ήταν τα υπονοούμενα και οι αναφορές σε προσπάθεια παραπλάνησης με ευθύνη του συλλόγου. Και εκεί είναι και όλο το θέμα, όσον αφορά την προσπάθεια πρόκλησης ζημιάς στην ΑΕΚ, με γνώμονα την αυτοπροστασία του.

Αλλά στην ΑΕΚ έχουν καταλάβει πως και η πλευρά του Πογιέτ «ψάχνεται». Ο Ισπανός μάνατζερ που τον εκπροσωπεί έστειλε ένα φαινομενικά αθώο email στην ΠΑΕ, μόνο που στην τελευταία κατάλαβαν πως το περιεχόμενο της απάντησης που θα έστελναν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον. Και το χειρίστηκαν αναλόγως. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έστειλε και δεύτερο email, στο οποίο ζητούσε πάλι φαινομενικά αθώα να του εξηγήσουν ξανά κάτι γιατί «δεν το είχε καταλάβει». Αλλά σε αυτό απάντηση δεν πήρε…

Για όλα προετοιμάζονταν στην ΑΕΚ. Ακόμη και για εκπλήξεις στη σημερινή προπόνηση, αφού χθες υπήρχε ρεπό. Δεν το θεωρούσαν πολύ πιθανό, αλλά και γι’ αυτό είχαν πάρει τα μέτρα τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έτοιμος για Βερολίνο ο Μπαρτζώκας: Μεγάλο διπλό της Κουμπάν στην Βαρκελώνη

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share