Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Carpo: Από το Κολωνάκι... στο Λονδίνο τα καλύτερα προϊόντα της ελληνικής γης!

3 Δεκεμβρίου 2013
Carpo: Από το Κολωνάκι... στο Λονδίνο τα καλύτερα προϊόντα της ελληνικής γης!

Ξηροί καρποί, σοκολάτες, αποξηραμένα φρούτα, μέλι, καφές και ροφήματα - το Carpo βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου.

H μεγάλη και ζεστή υποστήριξη και η ανταπόκριση του κόσμου στο κατάστημα «Carpo Κολωνάκι» που άνοιξε τον Νοέμβριο του 2011 υπήρξαν τα ιδανικά εφόδια ώστε να αποφασιστεί το επόμενο βήμα, η επέκτασή του Carpo στο Λονδίνο. Το Carpo αναζητά, συλλέγει και προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα που παράγει η ελληνική γη και όχι μόνο: συνεργάζεται με παραγωγούς απ' όλον τον κόσμο, μικρούς και με μεράκι, που ασχολούνται με τον καρπό, με αγάπη, σεβασμό και συνέπεια.

Ανθρώπινα και ουσιαστικά, προσπαθεί για το καλύτερο: οι εκλεκτοί ξηροί καρποί όλων των ειδών καβουρδίζονται μπροστά σας, τα αποξηραμένα φρούτα παίζουν με χρώματα, γλυκά αρώματα σοκολάτας και φρεσκοκομμένοι καφέδες αναδύονται γαργαλιστικά και ταξιδεύουν τους νέους φίλους.

Η καλόγουστη και απλή αισθητική του χώρου, με κλασικά στοιχεία σε σύγχρονη αντίληψη και η πρόθυμη εξυπηρέτηση συνθέτουν μια ευγενική και φιλική ατμόσφαιρα, ξυπνώντας αναμνήσεις από την εποχή της αθωότητας! Κάπως έτσι, με αυτές τις «αποσκευές», έφθασε το Carpo να ταξιδέψει με υπερηφάνεια και σεμνότητα εκτός συνόρων, με σταθμό το Λονδίνο. Το πρώτο στρατηγικό βήμα στο εξωτερικό συνοδεύεται από τη βαθειά πεποίθηση ότι η επιμονή στην ποιότητα, η ζεστή και αληθινή ατμόσφαιρα και η συνέπεια κερδίζουν πάντα.

Στο 16 της οδού Πικαντίλυ, οι ξηροί καρποί και τα αποξηραμένα φρούτα πρωταγωνιστούν πλάι στον μυρωδάτο καφέ, στο ελληνικό μέλι και άλλα ξεχωριστά προϊόντα, δώρα της υγιεινής διατροφής μας. Το κατάστημα «Carpo», έχει ήδη γίνει στέκι, όχι μόνο των κατοίκων του Κολωνακίου και των Λονδρέζων, αλλά και εκείνων που αναζητούν την εκλεκτή ποιότητα σε συνδυασμό με απόλυτα προσιτές τιμές!

Info

Carpo London: 16 Piccadilly str., Λονδίνο
τηλ.: 0044 20 72877233
www.carpolondon.co.uk

Carpo Kolonaki:
Κανάρη 6, 210 36 05 617
www.carpokolonaki.com

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ SHOPPING ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share