Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Cyber Monday 2017: Νέες υπερεκπτώσεις πάνω από 60%! Πότε ξεκινούν και που θα τις βρείτε;

26 Νοεμβρίου 2017 11:54
Cyber Monday 2017: Νέες υπερεκπτώσεις πάνω από 60%! Πότε ξεκινούν και που θα τις βρείτε;

H Black Friday τελείωσε με τους εμπόρους να μιλούν για θετικά αποτελέσματα αλλά οι καταναλωτές φαίνεται πως δεν χόρτασαν…εκπτώσεις και έτσι ακολουθεί και η Cyber Monday, που δεν είναι μόνο μία μέρα αλλά μία ολόκληρη εβδομάδα με μεγάλες online προσφορές.

Στα πρότυπα λοιπόν της Cyber Monday, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου GR.EC.A. διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Κάλυμνο: Η ιατροδικαστική εξέταση στο νεκρό φοιτητή φέρνει την ανατροπή!

Φέτος, η εβδομάδα εορτασμού της Cyber Monday 2017 θα ξεκινήσει από τις 27/11.

Κατά το διάστημα αυτό, πλήθος ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων θα παρέχει ελκυστικές προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό, προτρέποντάς το να “βιώσει” την online αγοραστική εμπειρία.

Για τη διευκόλυνση των καταναλωτών, ο GR.EC.A. θα δώσει -όπως και πέρσι- στη δημοσιότητα επίσημη λίστα με τα ηλεκτρονικά καταστήματα που θα ενημερώσουν για τη συμμετοχή τους στην Εβδομάδα με αξιόλογες προσφορές, οι οποίες έφτασαν έως και το 70% το 2016.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Αγωγή 1.500.000€ στον «Mr. Jumbo» από τον Υπάτιο Πατμάνογλου! Δεν του έδωσε αποζημίωση…

Στη περσινή λίστα συμμετείχαν μεγάλα brands όπως για παράδειγμα Plaisio, Folli Follie, Media Markt, MyShoe, Intersport, You, Viva, Travelplanet24, e-Shop, Pharmacy295, Maison Marasil, και πάρα πολλά άλλα ακόμα, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή των μηχανών σύγκρισης τιμών Skroutz.gr και BestPrice.gr στην προβολή των προσφορών.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share