Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Black Friday σε Βασιλόπουλο και Σκλαβενίτη: Οι τρελές προσφορές που πρέπει να προλάβετε!

24 Νοεμβρίου 2017 12:27
Black Friday σε Βασιλόπουλο και Σκλαβενίτη: Οι τρελές προσφορές που πρέπει να προλάβετε!

Παρόλο που στην χώρα μας η ύφεση οδήγησε σε κάθετη πτώση τις αγορές σε υπερμάρκετ (σ.σ. καταστήματα τύπου Carrefour) ο κλάδος δεν απουσιάζει από τις προσφορές του Black Friday.

Όπως είχε γράψει από τις αρχές τις εβδομάδας το News247, η Lidl είχε προαναγγείλει προσφορές σε συγκεκριμένες ηλεκτρικές συσκευές και σε κάποια τρόφιμα αποκλειστικά για την Black Friday.

Αντίστοιχα σε προαναγγελία είχαν προχωρήσει και 2 ηλεκτρονικά super market ενώ σήμερα συμμετέχουν όλα στην Black Friday.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος στην ελληνική showbiz: Συντετριμμένος ο Διονύσης Σαββόπουλος!

Την τελευταία στιγμή παρόν στο Black Friday δήλωσαν Σκλαβενίτης και AB Βασιλόπουλος, οι οποίες μαζί με τα Lidl αποτελούν την πρώτη τριάδα των σούπερ μάρκετ από πλευράς πωλήσεων.

Σε αντίθεση με την Lidl οι άλλες δύο αλυσίδες είναι πιο επιφυλακτικές στο πρώτο τους βήμα στην καταναλωτική γιορτή.

Συγκεκριμένα η AB Βασιλόπουλος προσφέρει έξτρα πόντους για την κάρτα AB Plus στις 100 πρώτες παραγγελίες που θα γίνουν online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Χ. Άρχο! (video)

Από την πλευρά της η Σκλαβενίτης, η οποία φημίζεται για την συντηρητική στάση στις καινοτομίες, ανακοίνωσε εκπτώσεις 20% σε είδη σπιτιού και εποχικά είδη για το Black Friday και το Σάββατο.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η κατηγορία των ειδών σπιτιού είναι μία νέα δραστηριότητα για την Σκλαβενίτης και έχει αναπτυχθεί κυρίως σε καταστήματα της πρώην Carrefour που εντάχθηκαν στο δίκτυο της μετά την εξαγορά της Μαρινόπουλος.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share