Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το νέο brand των Η&Μ που έρχεται να τρελάνει την ελληνική αγορά!

4 Απριλίου 2017 16:04
Το νέο brand των Η&Μ που έρχεται να τρελάνει την ελληνική αγορά!

O κολοσσός της γρήγορης μόδας, H&M εγκαινιάζει ένα νέο brand λιανικής που ονομάζεται Αrket. Σύμφωνα με την εταιρεία, πρόκειται για μια σύγχρονη αγορά, με ανδρική, γυναικεία, παιδική ένδυση, αξεσουάρ και είδη για το σπίτι.

Οι τιμές των προϊόντων Αrket θα είναι ελαφρώς υψηλότερες από αυτές των H&M, με ένα ανδρικό πουκάμισο, για παράδειγμα, να ξεκινά από τα 39 ευρώ και να φτάνει τα 115.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μήνυμα του Τάσου Αρνιακού για τον καιρό του Πάσχα: «Μεγάλη εβδομάδα με...»

«Πιστεύουμε ότι είναι ιδιαίτερα βολικό για έναν σύγχρονο πελάτη να βάλουμε πολλά brands κάτω από μία στέγη, κάτω από ένα κανάλι και να κάνουμε τη ζωή του πιο εύκολη» δήλωσε η Ulrika Bernhardtz, καλλιτεχνική διευθύντρια των Αrket, στο Business of Fashion. Το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης Αrket θα ανοίξει sτην Regent Street του Λονδίνου στα τέλη του καλοκαιριού ή στις αρχές του φθινοπώρου του 2017. «Ξεκινάμε από το Λονδίνο και σκοπεύουμε να αναπτυχθούμε σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Lars Axelsson, διευθύνων σύμβουλος των Αrket.

Το νέο brand θα συνεχίσει σε 18 ευρωπαϊκές χώρες, αρχής γενομένης από τις Βρυξέλλες, την Κοπεγχάγη και το Μόναχο. «Ψάχνουμε να ανοίξουμε καταστήματα σε περισσότερες πόλεις, προφανώς, αλλά κύριος στόχος μας είναι η Ευρώπη και ξεκινάμε από εκεί» ανέφερε ο CEO.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: «Κολλημένη» στον Άγιο Δομίνικο η Ειρήνη Κολιδά! Γιατί δεν έχει επιστρέψει Ελλάδα; Ποια η κατάσταση της υγείας της;

Πολλά από τα καταστήματα Arket θα περιλαμβάνουν καφέ, με νέα σκανδιναβική κουζίνα. «Το Αrket θα γίνει ένας σύγχρονος προορισμός στον οποίο θα μπορείτε να ψωνίσετε και να απολαύσετε υγιεινό φαγητό», εξήγησε η Bernhardtz.

Πηγή: Bovary.gr
TAGS
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share