Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Dared: Για πραγματικά ξεχωριστό στυλ!

17 Νοεμβρίου 2015
Dared: Για πραγματικά ξεχωριστό στυλ!

Η γνωριμία έγινε πριν μερικά χρόνια, όταν συνεργάστηκαν στον χώρο της μόδας.

Έχοντας η καθεμία τις δικές της εμπειρίες στο σχέδιο, την κατασκευή και την πώληση, είδαν ότι μοιράζονται την ίδια αγάπη για το κόσμημα.

Τολμώντας την διαφορετικότητά , ένωσαν τις δυνάμεις τους για να υλοποιήσουν τις ιδέες τους.

Και έτσι δημιουργήθηκαν οι Dared.

Οι δημιουργίες πηγάζουν από συναισθήματα που γεννιούνται μέσα από εικόνες, μουσικές, διαδρομές και ατελείωτες συζητήσεις.

Συνεχώς αναζητούν τα πιο όμορφα και ιδιαίτερα υλικά για κάθε σειρά που σχεδιάζουν.

Δέρμα και σκληρά μέταλλα, ημιπολύτιμες πέτρες, chic καδένες, λεπτά μεταξωτά νήματα δένουν μοναδικά μοτίφ τα οποία σχεδιάζονται και κατασκευάζονται αποκλειστικά από αυτές.

Έπειτα γίνονται σχέδια πάνω σε υπέροχα υφάσματα, πρωτότυπα t-shirt ενώ συνδυασμένα με αλυσίδες και πέτρες στολίζουν μπότες και σανδάλια.

Στο χώρο τους θα βρείτε τις συλλογές τους, αλλά και μαζί μπορείτε να δημιουργήσοετε κάτι που μπορεί να έχετε φανταστεί για μια ιδιαίτερη περίσταση!

Για αυτές το κόσμημα είναι προσωπική υπόθεση. Ένα στοίχημα ότι κάτι ξεχωριστό που μας φτιάχνει την διάθεση πρέπει και να είναι προσιτό για όλους. Άλλωστε η μόδα πρέπει να φοριέται και όχι να κοιτάζεται μόνο από μακριά στις βιτρίνες! Το πως φαινόμαστε εξωτερικά φωτογραφίζει την διάθεση μας.

ΓιατΙ στυλ είναι αυτό που κουβαλάς πάντα μαζί σου!

Ιnfo

Xάρητος 31, τηλ. 21 3029 4007

Δείτε περισσότερα και στο dared.eu

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share