Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σωκράτης Κόκκαλης: Η Ελένη Φαρμάκη, ο Σάββας Θεοδωρίδης και το ένοχο μυστικό!

Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης και η Δούκισσα Νομικού

12 Ιανουαρίου 2019 16:42
Σωκράτης Κόκκαλης: Η Ελένη Φαρμάκη, ο Σάββας Θεοδωρίδης και το ένοχο μυστικό!

Το καλοκαίρι του 2018 μια τραγωδία χτύπησε την πόρτα της οικογένειας Κόκκαλη, μιας από τις μεγαλύτερες και πλουσιότερες στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως!

Ο Σωκράτης Κόκκαλης Τζούνιορ βρέθηκε νεκρός στις ΗΠΑ και το πλήγμα για τον πατέρα του Σωκράτη ήταν μεγάλο. Πρόκειται για τον έναν από τους τρεις γιους του, οι άλλοι δύο είναι ο Πέτρος και ο Κωνσταντίνος.

Ή μήπως όχι; Μήπως ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει κι άλλον γιο; Στη θεωρία ναι, αφού η σύζυγός του, Ελένη Φαρμάκη, έχει έναν γιο από τον γάμο της με τον Σάββα Θεοθωρίδη, παλαίμαχο, πρώην αντιπρόεδρο και επί σειρά ετών παράγοντα του Ολυμπιακού.

Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, λοιπόν, είναι γιος του Σάββα και της Ελένης Φαρμάκη, η οποία χώρισε από τον πρώην άντρα της για να παντρευτεί τον Σωκράτη Κόκκαλη. Έτσι ο Δημήτρης Θεοδωρίδης και ο Σωκράτης τζούνιορ ήταν ετεροθαλή αδέρφια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο άνθρωπος που επηρέασε όσο λίγοι την επιστήμη τα τελευταία 50 χρόνια!

Βέβαια οι... κακές γλώσσες από το παρελθόν λένε πολλά, όπως ότι ο Κόκκαλης στην ουσία... έκλεψε τη γυναίκα του Σάββα Θεοδωρίδη, έχοντας οι δυο του από έναν γιο από τους προηγούμενους γάμους τους!

Όπως και να 'χει, ο Δημήτρης Θεοδωρίδης λογίζεται ως ένας ακόμη γιος του Σωκράτη. Το καλοκαίρι του 2017 παντρεύτηκε τη Δούκισσα Νομικού, δίνοντας χαρά σε δύο οικογένειες. Του Κόκκαλη και του Θεοδωρίδη.

Παρά το... ένοχο μυστικό του παρελθόντος, ο Σάββας αποτέλεσε πιστό συνεργάτη του Σωκράτη Κόκκαλη, υπηρετώντας τον Ολυμπιακό επί σειρά ετών...

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share