Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βίασε και έκαψε ζωντανή την 33χρονη φίλη του: Φρικτό έγκλημα στην Ξάνθη! (photos)

Αποκαλύψεις που "κόβουν" το αίμα!

16 Οκτωβρίου 2018 16:59
Βίασε και έκαψε ζωντανή την 33χρονη φίλη του: Φρικτό έγκλημα στην Ξάνθη! (photos)

Ήταν Δεκέμβριος του 2012, λίγο μετά τα Χριστούγεννα, όταν μία 33χρονη από την Ξάνθη, βρίσκεται απανθρακωμένη, κάτω ακριβώς από το πατρικό της σπίτι.

Την άτυχη γυναίκα είχε κάψει ζωντανή, περιλούζοντας την με βενζίνη, ο βιαστής της, 27 χρονών τότε, προσπαθώντας να σβήσει κάθε ίχνος των ειδεχθών πράξεων του.

«Της έβαλα φωτιά επειδή με αναγνώρισε και θα μιλούσε», είπε με απόλυτη κυνικότητα στους αστυνομικούς ο δράστης Χ.Π. ο οποίος ομολόγησε ότι άκουγε τις κραυγές της καθώς καιγόταν αλλά έφυγε χωρίς να κοιτάξει καν πίσω του. Προδόθηκε όμως τελικά από το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας που βρέθηκε στο πατάρι του σπιτιού του αλλά και το παλαμικό του αποτύπωμα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στον τόπο του εγκλήματος.

«Την είχα δει και μου άρεσε. Ήμουν πιωμένος» είπε ο δράστης ο οποίος τον τελευταίο χρόνο, έμενε σε διαμέρισμα, τρία στενά από το σπίτι όπου έγινε η αποτρόπαιη δολοφονία. Τον τελευταίο χρόνο μάλιστα είχε ανοίξει στον ίδιο δρόμο και οπωροπωλείο στο οποίο πήγε κανονικά, το επόμενο πρωί, παριστάνοντας τον ανήξερο, την ώρα που οι αστυνομικοί ερευνούσαν τον τόπο του εγκλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μωρή θα σε σκοτώσω..." - Χαμός στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου!

Το φρικιαστικό έγκλημα

Η 33χρονη κοπέλα, κόρη γνωστού επιχειρηματία, η οποία δούλευε ως γραφίστρια στη Θεσσαλονίκη, είχε επισκεφτεί τους γονείς της για να γιορτάσει μαζί τους τα Χριστούγεννα, στην Ξάνθη. Λίγο πριν μπει στο σπίτι της, όμως, το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου του 2012, την ώρα που έβαζε τα κλειδιά της στην εξώπορτα, της επιτέθηκε ο δράστης ο οποίος άρχισε να την τραβά από τα μαλλιά. Με τη βία την οδήγησε στο πίσω μέρος της πυλωτής όπου αφού την κτύπησε στο κεφάλι, τη βίασε. Για να της κλείσει όμως για πάντα το στόμα, πήρε βενζίνη από τα μηχανάκια που ήταν σταθμευμένα στην πυλωτή και περιέλουσε την άτυχη κοπέλα, βάζοντας της φωτιά ενώ ακόμη είχε τις αισθήσεις της. Η 33χρονη ούρλιαζε από τους πόνους και λίγο μετά άφηνε την τελευταία της πνοή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός στο Epsilon λίγο πριν την μεγάλη αλλαγή!

Το παραβατικό παρελθόν του δράστη

Ο 27χρονος (τότε) δράστης είχε πάντα μανία με τις μηχανές, είχε κατηγορηθεί μάλιστα πολλές φορές για κλοπές μοτοσυκλετών και για αυτό κατάφερε να αδειάσει τη βενζίνη με ταχύτητα και επιδεξιότητα από το ρεζερβουάρ του δίκυκλου για να ολοκληρώσει το φρικιαστικό του έγκλημα.

Τραγική σύμπτωση, ο πατέρας και ο αδελφός της άτυχης κοπέλας ήταν αυτοί που κατέβηκαν για να σβήσουν τη φωτιά η οποία άρχισε να εξαπλώνεται στα σταθμευμένα μηχανάκια και αυτοκίνητα χωρίς να μπορούν να φανταστούν πως η 33χρονη είχε μόλις φύγει από τη ζωή.

Οι άνθρωποι που γνώριζαν τον δολοφόνο, έκαναν λόγο για έναν «εριστικό νεαρό που δημιουργούσε συνέχεια προβλήματα, καυγάδιζε, έκανε μικροκλοπές και διακίνηση ναρκωτικών ενώ το 2011 είχε μπει στη φυλακή για έξι μήνες. Αιτία, η απόπειρα βιασμού σε βάρος μίας 21χρονης φοιτήτριας για την οποία όμως δεν καταδικάστηκε αφού η κοπέλα στο δικαστήριο, φαίνεται ότι δεν είπε κάτι επιβαρυντικό για εκείνον. Όπως μάλιστα έλεγε ο ίδιος περιχαρής σε φίλους του, είχε στραφεί κατά του Δημοσίου και περίμενε να πάρει …αποζημίωση για την «αδικία» που είχε γίνει σε βάρος του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σέριφος: Σήκωσε τα δίχτυα του και έμεινε με το στόμα ανοικτό! Έβγαλε ανακοίνωση μέχρι και το λιμενικό (photos)

«Ήμουν μεθυσμένος»

Μιλώντας μέσα από τη φυλακή, σε τηλεοπτική εκπομπή, ο δράστης υποστήριξε πως ήταν πολύ μεθυσμένος και δεν κατάλαβε όσα έκανε. Είχε πιει, -όπως είπε- ένα λίτρο τσίπουρο με φίλους του. τι έκανε, απέδωσε όσα έκανε στο τσίπουρο που είχε πιει με φίλους του. «Ήμουν σε άλλο κόσμο, σε άλλο πλανήτη. Δεν ήμουν φυσιολογικός εκείνη τη στιγμή… Μου είπε ‘τώρα θα σε κλείσω μέσα’ και εγώ φοβήθηκα ….Της έβαλα φωτιά και έφυγα. Άκουσα μια τσιρίδα. Δεν επέστρεψα να τη βοηθήσω. Πίστευα ότι θα πάει κατευθείαν στην Αστυνομία και θα με καταγγείλει. Πήρα και το κινητό της για να μην πάρει τηλέφωνο. Έβγαλα τη βενζίνη εύκολα από το σωληνάκι, γιατί ξέρω από μηχανάκια, αφού είχα δουλέψει σε συνεργείο. Μετά πήγα και κοιμήθηκα» είπε. Στην απολογία του στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος, ο οποίος ζήτησε συγνώμη από τους συγγενείς του θύματος, ανέλυσε με λεπτομέρειες το αποτρόπαιο έγκλημα και υποστήριξε πως η άτυχη κοπέλα δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις (16/10) από την Λίτσα Πατέρα: Πονοκέφαλος για 3 ζώδια!

Χωρίς ελαφρυντικό

Ισόβια και επιπλέον 25χρόνια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και εμπρησμό ήταν η ετυμηγορία των δικαστών οι οποίοι δεν βρήκαν κανένα ελαφρυντικό για τον κατηγορούμενο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνικα Κωνσταντινίδου: Η άγρια δολοφονία της 25χρονης αεροσυνοδού! Την στραγγάλισε και πέταξε το κορμί της!

Συνέχεια με… απάτες κληρικών

Ακόμη και μέσα όμως το κελί της φυλακής ο αποκαλούμενος «δράκος της Ξάνθης» δεν το έβαλε κάτω. Συνέχισε την παράνομη δράση του, περνώντας όμως πλέον σε απάτες, καθώς συμμετείχε σε σπείρα απατεώνων που εξαπατούσαν ιερείς από όλη την Ελλάδα. Τους έλεγαν ότι δήθεν επίκειται «κούρεμα» τραπεζικών καταθέσεων και τους υπόσχονταν ότι μπορούσαν να διασφαλίσουν τις οικονομίες τους, πετυχαίνοντας να τους αποσπάσουν συνολικά σχεδόν 180.000 ευρώ. 38 κληρικοί, μοναχοί ή συγγενείς τους από Λάρισα, Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Κεφαλονιά έως και τη Λακωνία ή τη μακρινή Σύμη, εκτιμάται ότι έπεσαν θύματα της συμμορίας. Μετά τις καταγγελίες τριών κατοίκων της Ξάνθης, επιβλήθηκε σε βάρος του και νέα ποινή, αυτή τη φορά 20 μηνών για απάτη κατ’ εξακολούθηση.

Πηγή: dikastiko.gr

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share