Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Στίβεν Χόκινγκ: Οι δυο γάμοι, οι απιστίες και οι φήμες περί κακοποίησης από τη δεύτερη σύζυγό του!

14 Μαρτίου 2018 22:12
Στίβεν Χόκινγκ: Οι δυο γάμοι, οι απιστίες και οι φήμες περί κακοποίησης από τη δεύτερη σύζυγό του!

Ο Stephen Hawking υπήρξε ένα από τα πιο λαμπρά μυαλά που πέρασαν από αυτόν τον πλανήτη. Ο κορυφαίος αστροφυσικός, στα 76 χρόνια ζωής του, ασχολήθηκε με την κβαντική μηχανική έως και τις μαύρες τρύπες, κατανοώντας έννοιες που για την πλειοψηφία του κόσμου είναι απροσπέλαστες.

Ωστόσο μέχρι και την τελευταία στιγμή, ο Χόκινγκ «παραπονιόταν» πως απ΄όλα τα «μυστήρια», ένα ήταν αυτό που δεν μπορούσε να λύσει και δεν ήταν άλλο από τις γυναίκες.

BAFTAS 2015: O Στίβεν Χόκινγκ με την σύζυγό του Τζέιν Γουάιλντ και την κόρη του, Λούσι Χόκινγκ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Πανόραμα: Η Καίτη Φίνου την «είπε» στη Βαλαβάνη: "Κι εσύ πέρυσι ήσουν..."! (Βίντεο)

Το 1977 η Τζέιν γνώρισε τον μουσικό Jonathan Jones, ο οποίος γρήγορα «μετακόμισε» στο σπίτι της οικογένειας με τις «ευλογίες» του Στίβεν Χόκινγκ, ο οποίος είχε πει πως ήθελε κάποιον για να φροντίζει τη σύζυγο και τα παιδιά του μετά τον θάνατό του.

O Xόκινγκ με την σύζυγό του Τζέιν και την κόρη του Λούσι, στην πρεμιέρα της ταινίας

(*Μετά το διαζύγιό της με τον Χόκινγκ οι δυο τους παντρεύτηκαν)

Παρόλο που η σχέση του Τζόναθαν και της Τζέιν παρέμεινε πλατωνική, μέρα με τη μέρα προκαλούσε όλο και μεγαλύτερη δυσαρέσκεια στον Χόκινγκ.

Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΡΘΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ
Το 1990, πριν πάρει διαζύγιο από την Τζέιν μετά από 26 χρόνια γάμου, ήρθε πολύ κοντά με μια από τις νοσοκόμες που τον φρόντιζαν, την Ελάιν Μέισον.

Πέντε χρόνια αργότερα, το 1995, χώρισε την Τζέιν και μετακόμισε σε άλλο διαμέρισμα με την Ελαίν. Το 1997 παντρεύτηκαν.

Ο γάμος με τη δεύτερη σύζυγό του, Ελαίν Μέισον

Ωστόσο ούτε σε αυτόν τον γάμο ο Hawking είχε «βίον ανθόσπαρτον», καθώς το 2004 το γύρο του κόσμου έκανε η είδηση πως η Ελαίν Μέισον, τον κακοποιούσε.

Όλα ξεκίνησαν όταν νοσοκόμες που τον φρόντιζαν, πήγαν στην αστυνομία και την κατήγγειλαν,κατηγορώντας την για σωματική και συναισθηματική κακοποίηση. Μάλιστα ανέφεραν πως είχε στο σώμα του μελανιές και πληγές που ήταν αδύνατο να εξηγηθούν.

Ο Χόκινγκ στο γάμο του με τη δεύτερη σύζυγό του και νοσοκόμα του, Ελαίν Μέισον

Η κόρη του, Λούσι, είχε φτάσει στο σημείο να φωνάξει μέχρι και την αστυνομία.

Σοκαριστικά είναι τα βασανιστήρια που φέρεται να υπέφερε σύμφωνα με τη «Daily Mail» o Χόκινγκ στα χέρια της δεύτερης συζύγου του:

«Του είχε προκαλέσει κάταγμα στον καρπό, χτυπώντας το στο αναπηρικό του καρότσι, τον ταπείνωνε αρνούμενη να τον αφήσει να έχει πρόσβαση σε δοχείο ούρων, του είχε κόψει το μάγουλο με ένα ξυράφι, τον άφηνε να γλιστρά κάτω από το νερό ενώ έκανε μπάνιο ώστε το νερό να μπαίνει στην τραχειοτομή του, ενώ τον άφηνε μόνο του στον κήπο ακόμα και όταν έξω είχε καύσωνα, με αποτέλεσμα να παθαίνει σοβαρά εγκαύματα και ηλίαση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Πανόραμα: Η Καίτη Φίνου την «είπε» στη Βαλαβάνη: "Κι εσύ πέρυσι ήσουν..."! (Βίντεο)

Τόσο ο Χόκινγκ όσο και η Ελαίν είχαν αρνηθεί τις κατηγορίες, ενώ μέσω του «Vanity Fair» ο ίδιος είχε κάνει και επίσημη δήλωση περί αυτών, διαψεύδοντάς τες πλήρως. Τον Μάρτιο του 2004 η αστυνομία έκλεισε την έρευνα για την υπόθεση, με αποτέλεσμα να μην απαγγελθεί καμία κατηγορία στην δεύτερη σύζυγό του.

Το 2006 οι δυο τους πήραν διαζύγιο, μετά από 11 χρόνια γάμου.

Εκτός πάντως από τις φήμες περί κακοποίησης του σπουδαίου επιστήμονα, υπήρχαν και φήμες πως η Μέισον τον απατούσε με έναν από τους νοσοκόμους του. Και αυτή η είδηση είχε διαψευστεί από το περιβάλλον του Χόκινγκ στην «Telegraph».

Η ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟ
Μετά το διαζύγιο με την Ελαίν, ο Χόκινγκ επανασυνδέθηκε με την πρώτη του σύζυγο, Τζέιν. Οι δυο τους δεν έγιναν ποτέ ξανά ζευγάρι, ωστόσο οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν και έτσι ο κορυφαίος επιστήμονες λίγο πριν κλείσει για πάντα τα μάτια του, απέκτησε ξανά στενές σχέσεις με τα τρία του παιδιά και τα εγγόνια του.

Η περίοδος αυτή, ήταν από τις πιο ευτυχισμένες της ζωής του.

Πηγή: youweekly.gr

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share