Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αριστοτέλης Ωνάσης: Aυτός είναι ο λόγος που επέλεξε την Τζάκι ενώ ήταν ερωτευμένος με την Κάλλας!

11 Μαρτίου 2018 14:08
Αριστοτέλης Ωνάσης: Aυτός είναι ο λόγος που επέλεξε την Τζάκι ενώ ήταν ερωτευμένος με την Κάλλας!

Για τη ζωή και τον έρωτα του Αριστοτέλη Ωνάση με τη Μαρία Κάλλας γράφει στην αυτοβιογραφία του ο πρώην συνεργάτης του, Τομ Νέστωρ.

Ο 88χρονος σήμερα Νέστωρ ανοίγει το κεφάλαιο ''Ωνάσης – Κάλλας – Κένεντι'' αποκαλύπτοντας τον λόγο που ο Έλληνας κροίσος θυσίασε τη σχέση του με την καλλιτέχνιδα για να παντρευτεί μια γυναίκα που, όπως φαίνεται, ποτέ δεν ερωτεύτηκε.

Τι έγραψε;

''Στην Αμερική ο Ωνάσης δεν κρατούσε ποτέ πάνω του χρήματα. Ούτε ένα σεντ. Εγώ διαχειριζόμουν όλα τα χρήματα που ξόδευε πέραν του Ατλαντικού. Και εκεί ήταν ένας απλός άνθρωπος. Δεν είχε ούτε έναν αστυνομικό στο πλευρό του. Εγώ ήμουν για εκείνον και διαχειριστής των χρημάτων και security όταν έβγαινε στους δρόμους. Του άρεσε να γλεντάει πολύ. Ο Αρίστος ήταν ο αιώνιος Έλληνας γλεντζές... Και εκείνος και η Μαρία Κάλλας. Όλοι μαζί πηγαίναμε στα μπουζούκια και εγώ πλήρωνα τους λογαριασμούς. Όσο και αν γλεντούσε, όμως, δεν ξέφευγε. Δεν έσπαγε πιάτα, δεν άνοιγε σαμπάνιες. Ήταν κύριος!

Όταν δεν πηγαίναμε στα ελληνικά μπουζούκια, του έκλεινα πάρτι με όλη την αφρόκρεμα της Νέας Υόρκης και μια ορχήστρα να παίζει ρουμάνικη μουσική. Έφυγα από τον Ωνάση περίπου 10 χρόνια μετά, όταν μου ανακοίνωσε ότι θα παντρευτεί την Τζάκι Κένεντι. Για την αμερικάνικη νεολαία τότε ο Κένεντι ήταν ένας θνητός θεός. Θεώρησα ότι ο γάμος του θα αμαύρωνε το όνομα Κένεντι''.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουνε «φουρτούνες» από την νέα εβδομάδα (12-18/03)!


Γιατί ο Ωνάσης χώρισε τη γυναίκα με την οποία ήταν ερωτευμένος για να παντρευτεί τη Τζάκι;

''Το θεώρησα μεγάλη προσβολή και τον είχα ρωτήσει: «Γιατί, Αρίστο, την Τζάκι Κένεντι, αφού έχεις μια Ελληνίδα θεά που λέγεται Μαρία Κάλλας;». Και μου απάντησε κυνικά: «Ο γάμος μου με την Κένεντι είναι μια καλή μπίζνα». Και ήταν προσβολή για μένα ότι θα χώριζε την Κάλλας, την οποία γνώριζα πάρα πολύ καλά. Ένιωθα άσχημα. Τότε, λοιπόν, μαλώσαμε και έφυγα. Ο ίδιος δεν το περίμενε και πίστευε ότι θα γυρίσω. Εγώ, όμως, είχα ήδη φύγει από την εταιρία''.

Όσο για τον χαρακτήρα των δύο γυναικών; Στα δικά του μάτια, η Κάλλας είχε ένα εύλογο τουπέ, ενώ η Τζάκι ήταν συμφεροντολόγα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει το σημερινό αγώνισμα και το έπαθλο άλλου... επιπέδου!

''Ένα πρωί έρχεται η Μαρία Κάλλας στο γραφείο. Ήταν πάντα κοκέτα και με πολύ κομψή εμφάνιση. Φορούσε πάντα μαύρα γυαλιά και ταγέρ. Οι νεαρές κοπέλες που ήταν στο γραφείο τότε του Ωνάση δεν γνώριζαν ποια είναι η Κάλλας. Ρωτάει η Μαρία, βγάζοντας τα μαύρα γυαλιά από τα μάτια της: «Πού είναι ο Αρης, δεσποινίς μου;». Η Τζορτζέτ, που ήταν μια από τις πιστές υπαλλήλους του Αρίστου στην Αμερική, την κοιτάζει καλά καλά και τη ρωτάει στα αμερικάνικα: «Ποιος είναι ο Άρης, κυρία;» Και η Μαρία της απαντάει: «Onassis of course»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σας αφορά: Κλειστοί από σήμερα 15 σταθμοί του Μετρό! Δείτε ποιοι είναι

Η Μαρία ήταν γνήσια Ελληνίδα, με πολύ καλή ψυχή. Ωστόσο, επειδή ήταν πριμαντόνα είχε ένα εύλογο τουπέ. Από την άλλη, η Τζάκι ήταν συμφεροντολόγος. Κοιτούσε μόνο τον εαυτό της και κανέναν άλλον...''.

Πηγή: ladylike.gr

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share