Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

O 22χρονος σατανιστής της Γλυφάδας που έσφαξε μια άστεγη έξω από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου! (photos)

10 Ιανουαρίου 2018 11:08
O 22χρονος σατανιστής της Γλυφάδας που έσφαξε μια άστεγη έξω από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου! (photos)

Τα εγκλήματα που συνδέονται με σατανιστικές τελετές, στη χώρα μας, είναι πολύ λίγα σε αριθμητικά νούμερα, αλλά τόσο με τους σατανιστές στη Παλλήνη, όσο και το πιο πρόσφατο αποτρόπαιο έγκλημα του σατανιστή της Γλυφάδας, το πανελλήνιο πάγωσε μπροστά στην αγριότητα των εγκλημάτων.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το 2014, η αστυνομία καλείται να λύσει το μυστήριο μιας άγριας δολοφονίας στη Γλυφάδα. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε παραμορφωμένη από χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ το αίμα της ήταν διασκορπισμένο παντού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Νεκρός στο κελί του στον Κορυδαλλό βρέθηκε ο δολοφόνος εγκλήματος που "πάγωσε" το Πανελλήνιο πριν λίγους μήνες!


Οι αρχικές ενδείξεις οδηγούν προς έγκλημα πάθους, αλλά στο παγκάκι του πάρκου που βρέθηκε το πτώμα, υπάρχει χαραγμένος ο αριθμός 666. Αμέσως οι έρευνες στρέφονται, σε σατανιστικές ομάδες. Ως εκείνο το σημείο, η αστυνομία είχε στοιχεία, για ομάδες ξένων επισκεπτών, που έκανε σατανιστικές τελετές σε χώρους κοντά σε εκκλησίες, αλλά ποτέ δεν υπήρξε δολοφονία.

Το άψυχο σώμα ανήκε σε μια 40χρονη άστεγη, που δεν μπορούσε να συνδεθεί με κάποιο πρόσωπο. Λίγα μέτρα πιο κάτω βρέθηκε η πέτρα με την οποία πολτοποιήθηκε το πρόσωπο του θύματος. Από εκεί βρέθηκε το DNA του δράστη. Δεν μπορούσε όμως να ταυτοποιηθεί με κανένα αρχείο της αστυνομίας.

Τότε η αστυνομία άρχισε να ψάχνει στο χώρο του διαδικτύου. Ο δράστης συνομιλούσε με άλλους οπαδούς του σατανισμού, και σε κάποιες συνομιλίες υπήρχαν ενδείξεις ότι μπορεί να είναι ο δολοφόνος. Μετά τη προσαγωγή του, το dna ταυτοποιήθηκε, ο δράστης ομολόγησε κυνικά και εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Τι ζητάει η χαροκαμένη μάνα από τον δολοφόνο της κόρης της;

Ο 23χρονος δράστης θυσίασε τη 40χρονη στον Εωσφόρο, επειδή πλησίαζε Πάσχα και έπρεπε να αποδείξει τη πίστη του. Ο 23χρονος ήταν οπαδός του σατανισμού από την εφηβεία, ήταν χρήστης σκληρών ναρκωτικών, και όπως διέγνωσαν οι γιατροί έπασχε από ψυχωτικές κρίσεις. Έβλεπε παντού τον Εωσφόρο, με τον οποίο συνομιλούσε στο μυαλό του.

Συγκλονίζουν οι διάλογοι του δράστη στο διαδίκτυο. Με γοητεύει το κακό. Με την πέτρα της έκανα τη μούρη κιμά. Στη βρομιάρα, ας μην κοιμόταν έξω.(…) Στόχος μου είναι να γίνω high priest του σατανά. (…) Είμαι αδίστακτος και θα τη βρω την άκρη, είτε με βοηθήσεις εσύ είτε κάποιος άλλος»

Μια δραματική λεπτομέρεια της ιστορίας, είναι ότι το το θύμα, η 40χρονη Ειρήνη, ήταν μια εξαιρετική κοπέλα, άριστη πτυχιούχος, πετυχημένη επαγγελματικά, που λόγω μια ερωτικής απογοήτευσης, παραιτήθηκε από τη ζωή και ζούσε στο δρόμο.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share