Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Όταν ο Ερντογάν έπαιζε... πραγματική μπάλα και φορούσε την φανέλα με το νούμερο 9! (photo)

11 Δεκεμβρίου 2017 08:12
Όταν ο Ερντογάν έπαιζε... πραγματική μπάλα και φορούσε την φανέλα με το νούμερο 9! (photo)

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην τοπική Κασίμπασα Σπορ, ομάδα της πόλης που γεννήθηκε και σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ η Φενέρμπαχτσέ ήθελε να του κάνει συμβόλαιο αλλά δεν τον άφησε ο πατέρας του.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το thrakisports.gr μεταξύ 1969 και 1982 έπαιζε ποδόσφαιρο σε τοπικές ομάδες και μόλις στα 15 του χρόνια άρχισε τα επαγγελματικά του βήματα στο άθλημα.

Λέγεται ότι το 1969 σε ηλικία 15 χρονών πήρε 1000 λίρες για να πάρει μεταγραφή στην ομάδα Camialtı.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νοmads: Τι είδαμε χτες; Η «μαγκιά» του Μαυρίδη στο αγώνισμα, ο παίκτης που κέρδισε τα 10.000 και οι τρεις υποψήφιοι μονομάχοι! Ποιος πήρε ασυλία; (video)


Αργότερα εντάχθηκε στην ομάδα του συγκοινωνιακού οργανισμού του δήμου της Κωνσταντινούπολης (ΙΕΤΤ) oπου ήδη εργάζονταν και η ποδοσφαιρική του καριέρα ολοκληρώθηκε όταν ήταν 26 χρόνων, στην ομάδα Εrokspor.

Άγνωστες φωτογραφίες από την ποδοσφαιρική του καριέρα από τη δεκαετία του 70’ δημοσιεύθηκαν σε βιβλίο που εκδόθηκε από υπάλληλο της εταιρείας ΙΕΕΤ.

Ο Φατίχ Σουλτάν Καρ παρουσίασε εικόνες με τους ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει στη συγκεκριμένη ομάδα όταν ο τούρκος πρόεδρος και τέως πρωθυπουργός αγωνιζόταν στην συγκεκριμένη ομάδα ως ποδοσφαιριστής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Ο Ερντογάν στη συγκεκριμένη ομάδα έπαιξε ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για περίπου 5 χρόνια και η προτίμηση του στη φανέλα ήταν το νούμερο 9.

Ακόμα και σήμερα παίζει σε γήπεδα 5 επί 5, ενώ ως φίλαθλος παραβρίσκεται συχνά στις εξέδρες.

Σήμερα το γήπεδο της Κασίμπασα έχει το όνομά του.

Πηγή: thrakisports.gr

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share