Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χρονιά - τρόμος: Τα πολύνεκρα τροχαία που έχουν συγκλονίσει το Πανελλήνιο μέσα στο 2017! (photos+video)

Σπαραγμός και οδύνη...

20 Σεπτεμβρίου 2017 11:28
Χρονιά - τρόμος: Τα πολύνεκρα τροχαία που έχουν συγκλονίσει το Πανελλήνιο μέσα στο 2017! (photos+video)

Δυστυχώς η Ελλάδα αποτελεί μια από τις χώρες με τα περισσότερα πολύνεκρα τροχαία ατυχήματα στην Ελλάδα! Κάθε χρόνια χάνονται εκατοντάδες άνθρωποι, νέοι και μεγαλύτερης ηλικίας, στους δρόμους όμως φέτος το κακό έχει παραγίνει με τροχαία δυστυχήματα που έχουν προκαλέσει τρόμο στο Πανελλήνιο!

Επιμέλεια: Παναγιώτης Παπανικολάου ([email protected])

Το Athensmagazine.gr, με αφορμή το τροχαίο στην Θεσσαλονίκη με τους τρεις νεκρούς, σας γυρίζει τον χρόνο πίσω και σας παρουσιάζει τα 4 δυστυχήματα που "πάγωσαν" την Ελλάδα!

Ενός κακού μύρια έπονται λέει η γνωστή παροιμία και αυτό ταιριάζει γάντι στο συγκεκριμένο άρθρο! Ήταν τέλη Φεβρουαρίου του 2017! Παραμονή Καθαρά Δευτέρας 26 του μήνα! Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα από τα πιο φρικτά τροχαία όλα των εποχών! Μια οικογένεια κάνει στάση σε τουαλέτες της Εθνικής Οδού στο ύψος της Θήβας και το μοιραίο δεν αργεί να γίνει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη - σοκ: Δεν φαντάζεστε τι προκάλεσε το πολύνεκρο τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Μια Porshe, η οποία όπως έγινε αργότερα γνωστό οδηγούσε ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo Αποστόλη Βακάκη, χάνει τον έλεγχο και πέφτει με τρομερή ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο!

Ο 24χρονος γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo ήταν ο οδηγός της μοιραίας Porsche που έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα σε πάρκινγκ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας και στοίχισε τη ζωή σε τέσσερα άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στη μοιραία Porsche βρίσκονταν ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo και ένας φίλος του. Από τη σφοδρή σύγκρουση το θάνατο βρήκαν οι δύο επιβαίνοντες της Porsche και οι δύο επιβάτες του σταθμευμένου Honda, μια 33χρονη μητέρα, με το τρίχρονο παιδάκι της, μπροστά στα μάτια του τραγικού πατέρα.

Η συνέχεια δεν αργεί να έρθει! Ακριβώς ένα μήνα μετά, στα τέλη του Μάρτη τέσσερα νεαρά παιδιά βρίσκουν τραγικό θάνατο σε φρικτό τροχαίο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης!

Ένα οικογενειακό αυτοκίνητο, μάρκας Volvo, προσέκρουσε με σφοδρή ταχύτητα σε τοιχίο, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι τέσσερις απο τους πέντε επιβάτες, με τον πέμπτο να νοσηλεύεται για αρκετό διάστημα βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - γκάφα: Μας δουλεύουν; Την ώρα που οι Αγωνιστές μάζευαν την καλύβα τους, δεν φαντάζεστε τι εμφανίστηκε από πίσω τους! (photos)

Ο 17χρονος τραυματίας



Ο διοικητής του νοσοκομείου, Αναστάσιος Σπανός, ανακοίνωσε ότι «ο νεαρός μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση και με πολλαπλά τραύματα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου και βρίσκεται σε καταστολή διασωληνωμένος».

Ο 17χρονος οδηγός του αυτοκινήτου

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πέντε έφηβοι, που ήταν φίλοι από το δημοτικό μέχρι και το Επαγγελματικό Λύκειο, είχαν βγει βόλτα με το αυτοκίνητο όταν επιστρέφοντας και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το αυτοκίνητο βγήκε από το δρόμο και προσέκρουσε πάνω στον τοίχο κόβωντας το νήμα της ζωής των τεσσάρων φίλων.

Ένα από τα θύματα ηλικίας 19 ετών

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με τους κατοίκους της περιοχής, που όπως λένε το σημείο προσφέρεται για «κόντρες», να πετάγονται από τα κρεβάτια τους.

Ένα από τα πολλά τραγικά σημεία της υπόθεσης ήταν ότι πριν από μερικούς μήνες ο 19χρονος, ο ένας από τους τέσσερις νέους που έχασαν τη ζωή τους, είχε αναρτήσει μια φωτογραφία που τον έδειχνε να οδηγεί ένα αυτοκίνητο μάρκας Mercedes γράφοντας: «Αν μια μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει, εσύ μην κλάψεις, διότι εγώ εκείνη την ώρα γελούσα»…

Και φτάνουμε στις 22 Ιουλίου του περασμένου καλοκαιριού! Ένα φρικτό πολύνεκρο τροχαίο στην Κύμη Ευβοίας καθηλώνει το Πανελλήνιο!

Η 26χρονη Κατερίνα Χαραμαρά, ο Γιάννης Κατσής και ο Τάκης Καρατζής, που βρίσκονταν στις πίσω θέσεις του μοιραίου τζιπ ήταν τα τρία θύματα του τροχαίου, ενώ ο οδηγός και σύντροφος της άτυχης κοπέλας, Χρήστος Καραβάς και ο Δημήτρης Δελούδης νοσηλεύτηκαν για αρκετό διάστημα στο νοσοκομείο!

Το δυστύχημα, σύμφωνα με εκτιμήσεις πρέπει να έγινε στο μεσοδιάστημα από 7.30 μέχρι τις 8.00 το πρωί του Σαββάτου, 22 Ιουλίου. Το τζιπ ερχόταν από Αλιβέρι με προορισμό την Κύμη, όταν στην ευθεία του κεντρικού παραλιακού δρόμου εξετράπη, χτύπησε στο τσιμεντένιο κράσπεδο, αναποδογύρισε και σύρθηκε πάνω του για 20 περίπου μέτρα. Έπειτα έπεσε από ύψος 4μέτρων στην παραλία. Οι πρώτοι που έφτασαν, Πολιτική Προστασία του δήμου, Πυροσβεστική, Αστυνομία και Λιμενικό, αντίκρισαν την κοπέλα έξω από το αυτοκίνητο και να επιπλέει νεκρή στα κύματα, τους δύο άντρες που καθόντουσαν πίσω μαζί της, καταπλακωμένους από την οροφή και τις σιδεριές του τζιπ, και τον οδηγό με τον συνοδηγό σε κατάσταση σοκ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου: Νέα Σελήνη στην Παρθένο! Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν αρνητικά!

Και φτάνουμε στο τραγικό δυστύχημα της Θεσσαλονίκης που συγκλονίζει το Πανελλήνιο από το πρωινό της 19ης Σεπτεμβρίου! Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ένας ακόμη τραυματίστηκε σοβαρά όταν τα δίκυκλα στα οποία επέβαιναν παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο στις 3 τα ξημερώματα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μπροστά από το δημαρχιακό μέγαρο της πόλης, στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Βασ. Γεωργίου. Πατέρας και γιός δύο από τα θύματα.

Κατά τη σφοδρή σύγκρουση των δύο μοτοσικλετών με ΙΧ αυτοκίνητο, που οδηγούσε 67χρονος Γερμανός, έχασαν τη ζωή τους οι δύο οδηγοί των δικύκλων και ο συνεπιβάτης της μίας μηχανής. Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκροί είναι ένας 22χρονος Έλληνας, ένας 28χρονος Αλβανός και ο πατέρας του, 51 ετών.

Ανασύρθηκε σοβαρά τραυματισμένη 18χρονη Ελληνίδα (επέβαινε στην ίδια μηχανή με τον 22χρονο) η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου νοσηλεύεται.

Ο 67χρονος οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου, υπήκοος Γερμανίας, συνελήφθη και αφού εξετάστηκε από τους αστυνομικούς της Τροχαίας που διενεργούν την προανάκριση, αφέθηκε ελεύθερος.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share