Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βασίλισσα Ελισάβετ: Αυτό που έκανε στην κηδεία της Νταϊάνα δεν το περίμενε κανείς - Μια κίνηση άνευ προηγουμένου! (video)

13 Αυγούστου 2017 17:30
Βασίλισσα Ελισάβετ: Αυτό που έκανε στην κηδεία της Νταϊάνα δεν το περίμενε κανείς - Μια κίνηση άνευ προηγουμένου! (video)

Η φρενίτιδα στα βρετανικά μέσα και στο ίντερνετ συνεχίζεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπάρχει μια λέξη που δεν μεταφράζεται σε καμία άλλη γλώσσα: Το BBC μάλιστα την έκανε άρθρο!

Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται 20 χρόνια από τον θάνατο της αγαπημένης πριγκίπισσας των Βρετανών και αυτό που αποδεικνύεται περίτρανα είναι ότι οι μνήμες από εκείνες τις ημέρες για αρκετούς είναι ακόμα νωπές.

Φαίνεται πως μερικοί λοιπόν έχουν κάτσει και έχουν δει καρέ-κάρε κάθε δήλωση, κάθε λεπτομέρεια, κάθε μαρτυρία, κάθε ανεπαίσθητη συμπεριφορά γύρω από τον τραγικό θάνατο της Νταϊάνα, παίζοντας το βίντεο της κηδείας αμέτρητες φορές στο ριπίτ. Και κάπως έτσι μία πολύ σύντομη, στιγμιαία κίνηση της βασίλισσας Ελισάβετ έγινε βίντεο στο YouTube και από εκεί viral που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό το εστιατόριο έχει την καλύτερη θέα και βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα δίπλα σου!

Σε αυτό βλέπουμε την βασίλισσα της Αγγλίας ντυμένη στα μαύρα να στέκεται έξω από τον ναό όπου έγινε η τελετή και να περιμένει στην πρώτη γραμμή για να περάσει από μπροστά της το φέρετρο της Νταϊάνα. Και τότε μία από τις πιο αυστηρές γυναίκες που πέρασαν ποτέ από το Μπάκιγχαμ έκανε κάτι που έχει κάνει σε απειροελάχιστες ακόμα περιπτώσεις της ζωής της. Έσκυψε το κεφάλι ως ένδειξη σεβασμού. Να πούμε για την ιστορία ότι σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο η βασίλισσα εννοείται ότι δεν έχει καμία απολύτως υποχρέωση να σκύψει το κεφάλι απέναντι σε οποιονδήποτε, αλλά είναι μία κίνηση που γίνεται σπανιότατα μόνο σε περιπτώσεις που η ίδια αισθάνεται ότι πρέπει να δείξει τον ύψιστο σεβασμό.

πηγή: womantoc.gr

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share