Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Περασμένα μεγαλεία: Βουτσάς - Κωνσταντίνου διαφημίζουν αυθεντική κρητική αλόη! (Video)

9 Μαΐου 2017 16:05
Περασμένα μεγαλεία: Βουτσάς - Κωνσταντίνου διαφημίζουν αυθεντική κρητική αλόη! (Video)

Το μυστικό της...αιώνιας νεότητας τους μοιράζονται ο Κώστας Βουτσάς και ο Γιώργος Κωνσταντίνος, σε διαφήμιση κρητικής αλόης. Στο ασπρόμαυρο σποτ, οι δύο σπουδαίοι ηθοποιοί συναντιούνται σε ένα καφέ και φαίνεται να εκπλήσσεται ο ένας με τη ζωντάνια του άλλου.

Χρησιμοποιώντας τις κλασικές κωμικές μανιέρες τους - ο Κώστας Βουτσάς έχει την προφορά που είχε στην ταινία «Νύχτα Γάμου» και ο Γιώργος Κωνσταντίνου προσπαθεί να περιγράψει την αλόη όπως το προφιτερόλ στην ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο- διαφημίζουν την κρητική αλόη χαρίζοντας το γέλιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στο Μετρό του Αιγάλεω: Άνδρας παρασύρθηκε από συρμό! Δείτε εικόνες από το σημείο

«Έχουμε μυστικό ε;», ρωτάει ο Κώστας Βουτσάς τον Γιώργο Κωνσταντίνου. «Ε πώς δεν έχουμε; Δεν ξέρω αν θα καταλάβεις. Είναι ένα φυτό....το βάζεις σε γλάστρα...Μπορείς να το βάλεις σε χώμα...έχει φύλλα με αγκαθάκια γύρω γύρω δεν τσιμπάνε...Υπάρχει ένα ζελέ μέσα...Σπας το φύλλο και βγαίνει!», λέει ο Γιώργος Κωνσταντίνου με το γνωστό του ύφος.

Στη συνέχεια, η εικόνα γίνεται έγχρωμη και οι δύο ηθοποιοί απαριθμούν τις ευεργετικές δράσεις της αλόης.

«Κωστάκη τίποτα άλλο καλό σου έχει κάνει η αλόη;», ρωτά ο Γιώργος Κωνσταντίνου τον Κώστα Βουτσά. «Ξέρω που το πας...», απαντά με νόημα ο 85χρονος ηθοποιός που πρόσφατα έγινε πατέρας.

Βέβαια, πόσο παράξενο φαντάζει και σχετικά... φτωχό σαν θέαμα, σπουδαίοι ηθοποιοί όπως ο Κώστας Βουτσάς και ο Γιώργος Κωνσταντίνου, με μεγαλειώδη καριέρα στον ελληνικό κινηματογράφο, να κάνουν telemarketing διαφημίζοντας... κρητική αλόη!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share