Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το σύνδρομο της «ραγισμένης καρδιάς»: Έζησαν 70 χρόνια μαζί, πέθαναν με 23 ώρες διαφορά!

16 Μαρτίου 2017
Το σύνδρομο της «ραγισμένης καρδιάς»: Έζησαν 70 χρόνια μαζί, πέθαναν με 23 ώρες διαφορά!

Παντρεύτηκαν στις 25 Σεπτεμβρίου του 1948. Όταν έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να εγκαταλείψει ο ένας από τους δύο τα εγκόσμια, διέψευσαν από κοινού το περίφημο «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος». Κατά έναν τρόπο, ούτε αυτός κατάφερε να τους χωρίσει…

Ο 93χρονος Έλμερ Μπιλ από τη Φλόριντα άφησε την τελευταία του πνοή την 1η Μαρτίου και 23 ώρες αργότερα, στις 2 Μαρτίου, η αγαπημένη του σύζυγος, η 89χρονη Ρουθ, τον ακολούθησε, σε μία ακόμα εμφάνιση του συνδρόμου της «σπασμένης καρδιάς», όπως ονομάζεται η δυσβάσταχτη επίδραση της χηρείας.

Δείτε επίσης: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα της Καστοριάς: Το μαρτίνι, οι μπύρες και το δείπνο με την ...


«Εκείνος έπρεπε να φύγει πρώτος, γιατί έπρεπε να της κρατήσει την πόρτα…» δήλωσε η εγγονή τους Κριστίν. «Τη φρόντιζε κάθε στιγμή της μέρας μέχρι που δεν μπορούσε πια», πρόσθεσε, καθώς η Ρουθ έπασχε εδώ και 20 χρόνια από άνοια και στο διάστημα αυτό ο Έλμερ την επισκεπτόταν κάθε μέρα στον οίκο ευγηρίας που διέμενε.

Δείτε επίσης: Ποια προγράμματα του Ant1 και του Alpha κατατρόπωσε το Survivor; Δείτε τα απίστευτα νούμερα τηλεθέασης…



Το 2016 χρειάστηκε και νοσηλευτεί και εκείνος, καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο. Τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι ζούσε μαζί σε γηροκομείο, συγκατοικώντας έως την τελευταία ημέρα στο ίδιο δωμάτιο. Σύμφωνα με την οικογένειά του, ο Έλμερ πάντα έλεγε πως ήθελε να φύγει από τη ζωή μαζί με τη σύζυγό του. Εν τέλει η ευχή του έγινε πραγματικότητα από τη Ρουθ.

«Ήταν υπέροχοι γονείς, αυστηροί, αλλά δίκαιοι», είπε ο 57χρονος Ρότζερ Ρουθ, ένα από τα πέντε παιδιά που απέκτησαν ο Έλμερ και η Ρουθ.

Δείτε επίσης: Η ακραία εκπαίδευση που περνάνε οι γυναίκες αεροσυνοδοί στην Κίνα, έχει σοκάρει το διαδίκτυο!

«Για μένα αυτή η σχέση – φαινόμενο περιγράφεται μόνο με τον ορισμό αδελφές – ψυχές. Είχαν μια θεϊκή σύνδεση», ανέφερε ο Μπομπ Πέιτ, υπεύθυνος του γηροκομείου, που φιλοξένησε το ζευγάρι έως το τελευταίο 24ωρο της ζωής του.


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share