Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Το μαγαζί με τα ακαταμάχητα γλυκά, σε έναν από τους πιο ξεχωριστούς χώρους του κέντρου!

Το Πορτατίφ είναι αυτό που ψάχνεις!

14 Δεκεμβρίου 2018 08:00
Το μαγαζί με τα ακαταμάχητα γλυκά, σε έναν από τους πιο ξεχωριστούς χώρους του κέντρου!

Κείμενο: Χρήστος Αϊβαλιώτης

Φωτογραφίες: Γιάννης Παπαργύρης

Σε ένα από τους πιο ξεχωριστούς χώρους του κέντρου, το Πορτατίφ θυμίζει μπιστρό της Μονμάρτης με ρομαντικό ύφος, homy ατμόσφαιρα, vintage σερβίτσια, κομψές καθιστικές γωνιές και επίκεντρο φυσικά τα εξαιρετικά γλυκά γαλλικής σχολής του pastry chef, Τάσου Λύτρα.

Μια εκλεκτή μικρή κάρτα επιδορπίων που εναλλάσσει τις επιλογές μας κάθε μέρα από σοκολατόπιτα μέχρι αυθεντικά κρουασάν, 6 ακαταμάχητες τάρτες και 5 ιδιαίτερα cheesecake με διαφορετικές γεύσεις, είναι μεταξύ των επιλογών...

Τα ακαταμάχητα αυτά γλυκά συνδυάζουμε με τον αρωματικό καφέ από ποικιλίες Γουατεμάλας και Βραζιλίας, τσάι σε μεγάλη γκάμα όπως και ροφήματα σοκολάτας (χειροποίητα με πραγματική σοκολάτα)!

Σε επίσης χαλαρό και ευχάριστο mood κυλάνε και τα βράδια μας, με ένα ποτήρι κρασί συνοδευόμενο με κις λορέν ή πίτσα μαργαρίτα όπως και τα κυριακάτικα brunch (10:00-12:00) με a la carte προτάσεις.

Highlight: Το άρτι αφιχθέν αδερφάκι του "Πορτατίφ Factory" στα Εξάρχεια που λειτουργεί ως ζαχαροπλαστείο με μια γκάμα 20 περίπου γλυκών, που ξεχωρίζουν για την ιδιαιτερότητα στην παρασκευή και τις τεχνικές και φυσικά στη γεύση!

Ιnfo: Καθημερινά 09:00-23:00.

Σίνα 21, Τ. 210 3621866 FB. Πορτατίφ

 

Ζαχαροπλαστεία

Ροή ειδήσεων

Share