Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Johnie Hot Dog: Πού θα βρεις το πιο... gourmet "βρώμικο" της πόλης;;;

5 Ιουλίου 2014
Johnie Hot Dog: Πού θα βρεις το πιο... gourmet

Η ιδέα ξεκίνησε το 2008. Μετά από πολλά ταξίδια αναζήτησης στην Ευρώπη και στην Αμερική, αποκτήθηκαν τα κατάλληλα εφόδια και η απαιτούμενη γνώση γύρω από το Street Food. Ακολούθησε η ειδίκευση στο αυθεντικό αμερικάνικο Hot Dog, προσθέτοντας και ευρωπαϊκές συνταγές προσαρμοσμένες πάντα στην ελληνική γεύση. Έτσι δημιουργήθηκε το Johnie Hot Dog. Ένας συνδυασμός πολλών διαφορετικών γεύσεων σε ένα hot dog.

Εκτός της κλασικής συνταγής (σάλτσα κρεμμυδιού, λάχανο, καρότο, κέτσαπ, μουστάρδα, μαγιονέζα) που ήταν γνωστή μέχρι εκείνη τη στιγμή στην ελληνική αγορά προστέθηκαν το hot dog relish, το cornrelish, το pepper relish, αυθεντικές αμερικάνικες σάλτσες, το τραγανό τηγανητό κρεμμυδάκι, το γλυκόξινο αγγουράκι, τη γλυκοκαυτερή μαύρη μουστάρδα Βαυαρίας, το ζεστό λιωμένο τυρί Cheddar, τις καυτερές πιπεριές jalapenos, τη μουστάρδα με μέλι και το Βερολινέζικο κέτσαπ με κάρυ.

Όλα αυτά είναι μέρος των βασικών υλικών που χρησιμοποιούνται στα Johnie Hot Dog. Ο συνδυασμός των παραπάνω υλικών με τις τέσσερις διαφορετικές επιλογές από τα λουκάνικά (κλασσικό Φρανκφούρτης, ψητό χωριάτικο, λουκάνικο από κοτόπουλο και λευκών γερμανικών Bratwust) μαζί με το αφράτο φρέσκο ζεστό ψωμάκι αποτελούν τα Johnie Hot Dog ως τα μοναδικά γκουρμέ hot dog της πόλης μας. Επίσης σε συνδυασμό με τις σύγχρονες καντίνες που διαθέτουν κατατάσσονται ως η καλύτερη εκδοχή φαγητού στο δρόμο.

Η πρώτη καντίνα ξεκίνησε το 2008 στη Λεωφόρο Συγγρού 136, έξω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Μετά ακολούθησαν οι αφίξεις στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στην είσοδο του πρώην Δυτικού Αερολιμένα Αθηνών και στην Ιερά Οδό 36 περιοχή Γκάζι.

Παράλληλα με τις σταθερές καντίνες, η εταιρείαδιαθέτει κινητά carts και τρέιλερς που εξυπηρετούν επιχειρηματικά, μουσικά, αθλητικά parties και events.


Info

Johnie Hot Dog Συγγρού:
Λεωφόρος Συγγρού 136 (μπροστά από το Πάντειο Παν/μιο)
Καλλιθέα - Τηλ.: 210 92 46 707

Johnie Hot Dog Ποσειδώνος:
Λεωφόρος Ποσειδώνος (είσοδος πρώην Δυτικού Αερολιμένα)
Ελληνικό - Τηλ.: 213 03 47 069

Johnie Hot Dog Ιερά Οδός:
Ιερά Οδός 36
Γκάζι - Κεραμεικός - Τηλ.: 210 34 78 354

 

Street Food

Ροή ειδήσεων

Share