Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018
Η γιαγιά στην Καλλιθέα που αγαπήθηκε για απλή, ολοζώντανη και ολόφρεσκη θαλασσινή της κουζίνα
19 Ιουνίου 2017 17:13

Η γιαγιά στην Καλλιθέα που αγαπήθηκε για απλή, ολοζώντανη και ολόφρεσκη θαλασσινή της κουζίνα

Γεννήθηκε στο Σοχούμ του Πόντου, γνώρισε την εξορία στο Καζακστάν, έφτασε στην Ελλάδα τη δεκαετία του ’80 και τότε άνοιξε την πρώτη της ταβέρνα κάπου κοντά στον Ιππόδρομο.

Τotal Guide: Τα καλύτερα κρητικά στέκια της πόλης για ρακές, απάκι και όχι μόνο!
21 Νοεμβρίου 2012

Τotal Guide: Τα καλύτερα κρητικά στέκια της πόλης για ρακές, απάκι και όχι μόνο!

Λαχταριστό απάκι και μυρωδάτες γεύσεις, άφθονη ρακή και οικογενειακή ατμόσφαιρα σε μυούν με τον χαρακτηριστικότερο τρόπο στην κουζίνα της Μεγαλονήσου, στα καλύτερα κρητικά στέκια της πόλης! Ρεπορτάζ-κείμενο: Μπάμπης Δούκας  

Ροή ειδήσεων

Share