Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πεντανόστιμες ανοιξιάτικες προτάσεις από το εστιατόριο ΜΑΝΗΜΑΝΗ! Εσείς ποια θα δοκιμάσετε;;;

28 Μαρτίου 2012
Πεντανόστιμες ανοιξιάτικες προτάσεις από το εστιατόριο ΜΑΝΗΜΑΝΗ! Εσείς ποια θα δοκιμάσετε;;;

Η Άνοιξη ήρθε και μαζί της έφερε ήλιο, καλή διάθεση και ...τη νέα κάρτα του εστιατορίου ΜΑΝΗΜΑΝΗ! Ο σεφ Αλέξανδρος Φουρούλης εμπνεύστηκε τις νέες γεύσεις από την Άνοιξη και όπως πάντα, από τη Μάνη! Ο συνδυασμός της παράδοσης και των πιο σύγχρονων τάσεων της Ευρωπαϊκής κουζίνας, έδωσε στην κάρτα του ΜΑΝΗΜΑΝΗ τα νέα, εξαιρετικά πιάτα.

Η αρχή με τη Βελουτέ μανιταριών με ξινό γιαούρτι, θα σας ανοίξει την όρεξη με τον πιο νόστιμο τρόπο. Στα ορεκτικά, ο εμπνευσμένος από τη φύση «Πράσινος» Καγιανάς με χορταρικά εποχής, θα φέρει την άνοιξη στο πιάτο σας (κατά καιρούς εμπλουτίζεται με άγρια σπαράγγια που μαζεύουν στη Μάνη), ενώ η «Αλλιώτικη» Φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια, τα Μανιτάρια γεμιστά με λαχανικά, ταλαγάνι Μεσσηνίας και πέστο βασιλικού, τα Τσιγαριστά χόρτα, αρωματισμένα με καυκαλήθρες και μυρώνια, τα Μύδια σε σάλτσα αγριομάραθου με λεμονόχορτο, οι Πατατούλες σοτέ με σύγκλινο, πιπεριές και φρέσκα βότανα και τα Μοσχαρίσια Συκωτάκια με σπανάκι και πορτοκάλι παντρεύουν παράδοση με μοντέρνα εκτέλεση για να ικανοποιήσουν τους φίλους του εστιατορίου.

Στις σαλάτες απολαμβάνουμε πλέον Ρεβύθια Αρωματισμένα με Κύμινο, παντρεμένα με λάχανο σε vinaigrette από πράσινο μήλο και τη νέα Δροσερή Κόκκινη με παντζάρια, πορτοκάλι, σύγκλινο Μάνης & γιαούρτι σε σάλτσα εσπεριδοειδών.

Είστε έτοιμοι για το κυρίως πιάτο; Δεν θα ξέρετε ποιο να διαλέξετε...βουνό ή θάλασσα; Μεγάλη επιστροφή για το Μαραθόρυζο με Γαρίδες και σάλτσα από μελάνι σουπιάς αλλά εξ' ίσου απολαυστικά και τα νεοφερμένα Αρνάκι γάλακτος, ψημένο σε κενό αέρος, με πουρέ αγκινάρας και σταμναγκάθι, Χυλοπίτες με κοτόπουλο φινόκιο, λιαστή τομάτα και φρέσκο βασιλικό, Μακαρούνες (λεπτές) με χοιρινά φιλετίνια, λαχανικά ζουλιέν και λάδι τρούφας και Ριζότο με τρία είδη μανιταριών και μπισκότο παρμεζάνας.

Ότι πιο γλυκό για το τέλος με Τραγανή Πορτοκαλόπιτα με παγωτό γιαούρτι και Μους γλυκού τυριού σε βάση από τραγανά μπισκότα και μαρμελάδα τομάτας.

Οι νέες προτάσεις σε συνδυασμό με τις αγαπημένες γεύσεις του εστιατορίου που δίνουν την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 36 προτάσεις σε ορεκτικά, σαλάτες, κυρίως και γλυκά αποτελούν την ολοκληρωμένη πρόταση του ΜΑΝΗΜΑΝΗ για "την κουζίνα που αγαπά να σας μαγειρεύει"!

Info

Φαλήρου 10, Μακρυγιάννη Ακρόπολη, τηλ. 210 9218180, www.manimani.com.gr

 

Μοντέρνα Ελληνική Κουζίνα

Ροή ειδήσεων

Share