Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Margerita Pizza Artigianale: Μια γνήσια... ναπολιτάνα στη Νέα Ερυθραία!

15 Φεβρουαρίου 2014
Margerita Pizza Artigianale: Μια γνήσια... ναπολιτάνα στη Νέα Ερυθραία!

To oλοκαίνουριο στέκι της Νέας Ερυθραίας μας ταξιδεύει σε... ναπολιτάνικα σοκάκια... Σε έναν προσεγμένο χώρο που παραπέμπει σε παραδοσιακό ιταλικό delicatessen, κατάφερε ο εμπνευστής και ιδιοκτήτης Χρήστος Σοκόλης να "παντρέψει" τα ιταλικά εδέσματα πίτσα και φοκάτσια, με πρώτης ποιότητας ελληνικά προϊόντα από μικρούς παραγωγούς.

Από τη μία λοιπόν έχουμς μια αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα με λεπτή ζύμη (παραδοασικά των 30 εκ.), που φτιάχνεται εκείνη την ώρα, γαρνίρεται με φρέσκα υλικά και ψήνεται σε ξυλόφουρνο με ξύλα οξιάς, κι από την άλλη, μοναδικές γεύσεις της ελληνικής γαστρονομίας.

Οπότε εκτός από εκλεκτά καλούδια από τη γείτονα χώρα, εδώ οι προτάσεις του σεφ έχουν... άλλον αέρα: ελληνικό! Σουτζούκι Αδανών, καπνιστή πανσέτα Δράμας, Μελίχλωρο Λήμνου και παστράμι είναι μόνο λίγες από τις... γαλανόλευκες πινελιές που γεμίζουν με χρώματα και γεύσεις... made in Greece τον ιταλικό καμβά.

Από μια απλή Margherita μέχρι μια πιο εκκεντρική Uova e Panetta, όλες τις απολαμβάνουμε μαζί με μια φρέσκια σαλάτα ή ένα πλατό αλλαντικών στους ξύλινους πάγκους, συνοδεύοντάς τις με ένα ποτήρι κρασί από μια πλούσια γκάμα σε ελληνικές & ιταλικές ετικέτες, καθώς και μπύρες από μικρές ζυθοποιίες. Μη χάσετε τη Pizza Dolce, με σοκολάτα γάλακτος Valrhona!

Info

Ανοιχτά Τρ. - Πεμ. 13.00-23.00, Παρ. - Σαβ. 13.00-23.30

Λ. Κηφισίας 363, Νέα Ερυθραία, τηλ. 211 4081132


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ροή ειδήσεων

Share