Το εστιατόριο σε ένα σικ και εκλεπτυσμένο περιβάλλον στην Κηφισιά, που φέρνει τη θάλασσα στο πιάτο μας!
Το Άδολο τιμά την εκλεκτή ψαροφαγία!
Το φημισμένο εστιατόριο «Ψαράδες» του Παλαιού Φαλήρου απέκτησε πρόσφατα το αδελφάκι του στην Κηφισιά, σε ένα σικ και εκλεπτυσμένο περιβάλλον.
Εδώ ο σεφ Βασίλης Τσατσάκης αξιοποιώντας μια «head to tail» λογική, καταφέρνει με νέες τεχνικές, εκτός από εκπληκτικά greek style ceviche και ωμές παρασκευές που φέρνουν τη θάλασσα στο πιάτο μας, να «αναδομήσει» κλασικές ελληνικές συνταγές τιμώντας την εκλεκτή ψαροφαγία.
Από παστίτσιο τόνου με σιουφιχτά, μέχρι πεσκανδρίτσα φρικασέ και από μια καρμπονάρα με καπνιστές γαρίδες, μέχρι μια τηγανιά ξιφία «παίζει» με οικείες συνταγές πάντα με βάση την εκλεκτή πρώτη ύλη και την εποχικότητα!
Καλοδιαβασμένη είναι και η οινική του λίστα με πάνω από 100 ετικέτες, μεγάλη γκάμα σε αποστάγματα, αλλά και μια cocktail list που συνοδεύει τέλεια το γεύμα μας!
Γλυκός επίλογος η πορτοκαλόπιτα!
Από €25. Καθημερινά 13:00-00:30
Ελαιών & Εχίνου 1, Ν. Κηφισιά, T. 210 6205015 | FB ΑΔΟΛΟ Εστιατόριο