Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το μαγαζί που άνοιξε πρόσφατα στην Γλυφάδα και που θα σας τρελάνει με τις ολόφρεσκες προτάσεις του στην Ελληνική κουζίνα!

27 Μαρτίου 2018 08:50
Το μαγαζί που άνοιξε πρόσφατα στην Γλυφάδα και που θα σας τρελάνει με τις ολόφρεσκες προτάσεις του στην Ελληνική κουζίνα!

Από τις πιο πρόσφατες αφίξεις στο κέντρο της Γλυφάδας το εν λόγω εστιατόριο, που όπως αποκαλύπτει και το όνομά του είναι θαλασσινών γεύσεων, ήρθε να προσθέσει στην upscaled γαστρονομική σκηνή της περιοχής μια νέα και... ολόφρεσκη πρόταση ελληνικής δημιουργικής και μεσογειακής κουζίνας με fusion επιρροές.

Κείμενα: Κατερίνα Ρίγου

Φωτογάφιες: Χρήστος Τριανταφύλλου

Το μενού, που έχουν επιμεληθεί οι chefs του γνωστού εστιατόριου Ιθάκη Αντώνης Κουρκούτας και Σπύρος Ασήμης, προτείνει από απλές μέχρι σύγχρονες παρασκευές με πρώτη ύλη ό,τι εκλεκτό βγάζει η θάλασσα.

Στον ολοκαίνουριο χώρο του με minimal design, λοιπόν, o Αφρός σερβίρει τα φρέσκα εδέσματα του μενού του, αποτέλεσμα εμπνευσμένων συνδυασμών και σωστών τεχνικών, κεντρικός άξονας γύρω από τον οποίο κινείται η γαστριμαργική εμπειρία που μας περιμένει.

Ιδανικά συνδυάζεται με τα πιάτα η ενημερωμένη wine list με ετικέτες ελληνικού αμπελώνα, όπως και τα επιλεγμένα αποστάγματα.

Must taste
Από το μενού δοκιμάστε οπωσδήποτε το κριθαρότο με καραβίδες, το καρπάτσιο λαβράκι ή σφυρίδα, τον σολομό gravlax, τη σφυρίδα παστράμι και τη μεσογειακή θαλασσινή σούπα.

Από τα κυρίως εξαιρετική η γλώσσα μενιέρ όσο και η σφυρίδα ημέρας με λαχανικά φρικασέ.

Ιnfo:

Καθημερινά 12:00-01:00 (η κουζίνα).

Φοίβης 11 & Αγγ. Μεταξά 34 (είσοδος από Φοίβης, Γλυφάδα), Τ. 210 8985144

Κατεβάστε το περιοδικό για να δείτε περισσότερες προτάσεις εδώ

 

Δημιουργική Ελληνική Κουζίνα

Ροή ειδήσεων

Share