Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Υπέροχο! Ένα μαγαζί με κοσμοπολίτικο και καλλιτεχνικό περιβάλλον αλλά και... cocktails που θα σε εκπλήξουν μέσα στο κέντρο της Αθήνας!

30 Μαΐου 2017 14:10
Υπέροχο! Ένα μαγαζί με κοσμοπολίτικο και καλλιτεχνικό περιβάλλον αλλά και... cocktails που θα σε εκπλήξουν μέσα στο κέντρο της Αθήνας!

Το Collage restaurant-bar-café είναι μεν ένα all day spot αλλά είναι και πολλά περισσότερα! Στο ιστορικό κέντρο, στον πεζόδρομο ανάμεσα στην Ερμού και τη Μητροπόλεως, δυο βήματα από την Καπνικαρέα αναμειγνύει το socializing με την τέχνη στα δύο επίπεδα του διατηρητέου κτηρίου όπου στεγάζεται, δημιουργώντας ένα μοναδικό κολάζ από νότες και αισθήσεις μιας σύγχρονης πρωτεύουσας με ιστορία αιώνων.

Κείμενο: Κατερίνα Ρίγκου

Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιότης

Από το 2013 που άνοιξε έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να καθιερωθεί ως ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της πόλης. Ο ψηλοτάβανος και μεγάλος χώρος χαρακτηρίζεται από το επιβλητικό bar, τα τραπέζια, τα πάσο και το εξαιρετικό του design με βιομηχανική αισθητική αλλά και ξύλινες πινελιές, που δημιουργούν ένα φιλόξενο, sophisticated περιβάλλον.

Ο πρώτος όροφος, το The Loft, λειτουργεί ως εκθεσιακός αφού συχνά φιλοξενεί εκθέσεις και διαφόρων ειδών καλλιτεχνικά δρώμενα όπως και corporate events και σφύζει από ζωή και κίνηση όλες τις ώρες.

Στο Collage η ημέρα ξεκινάει από νωρίς το πρωί με ροφήματα και χαρμάνια καφέ που έχουν φτιαχτεί από την Taf αποκλειστικά για το Collage και συνεχίζεται με ποικιλία γευστικών προτάσεων για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εστιατορίου.

Το μενού ανανεώνεται συνεχώς ώστε να προσφέρει γεύσεις από όλο τον κόσμο, έχοντας ως βάση τη μεσογειακή κουζίνα.

Το ριζότο καπνιστής μελιτζάνας με κατσικίσιο τυρί και λάδι τρούφας, οι αυθεντικές ιταλικές πίτσες με τη λεπτή ζύμη (εξαιρετική η mamma με σάλτσα ντομάτας, μοτσαρέλα, prosciutto crudo, μανιτάρια), το τύπου παέγια κριθαρότο με μύδια, γαρίδες και λουκάνικο chorizo, ο σολομός σε ασιατική μαρινάδα και η ganache σοκολάτας γάλακτος valrhona με passion fruit είναι κάποιες από τις επιλογές μας, αλλά έχουν προστεθεί εξίσου απολαυστικές vegan εναλλακτικές.

Εξίσου δυναμικές και δημιουργικές οι προτάσεις του bar, όπου τα βράδια απολαμβάνουμε τα signature cocktails και ποτά ανάμεσα από 170 ετικέτες από όλο τον κόσμο υπό τους ήχους της bossa nova, lounge, jazz, funk, classic ’90s, rock και blues που διαδέχονται το ένα το άλλο ανάλογα με την ώρα και τη διάθεση!

Extra: Στον πάνω όροφο το The Loft αποτελεί ιδανικό χώρο για τη φιλοξενία εταιρικών και ιδιωτικών εκδηλώσεων, διοργάνωση σεμιναρίων, workshops, συνεντεύξεων Τύπου, παρουσιάσεις προϊόντων, diners & parties.

Highlight

Τα Downtown Afternoons. Βασισμένα στο concept του ιταλικού aperitivo, προσφέρουν τη δική τους πρόταση

σε όσους επιθυμούν να απολαύσουν ένα ποτό μετά την εργασία, τη βόλτα ή τα ψώνια στο κέντρο της πόλης. Το έμπειρο προσωπικό του Collage θα ετοιμάζει για εσάς cocktails, που θα γεύεστε μόλις με €5 (Δευτ.- Παρ.17:30-20:00).

Συγκεκριμένα, θα σερβίρονται έξι signature cocktails με την υπογραφή του Limoncello Di Capri όπως το Di Capri Spitz και to Di Capri Strawberry. Ως απαραίτητο συνοδευτικό θα προσφέρεται complimentary buffet με εκλεκτές μεσογειακές γεύσεις σε pasta, μπρουσκέτες, pizza, αλλαντικά και ποικιλία τυριών και πολλά άλλα.

Info:

Καπνικαρέας 3, Αθή-

να, T: 210 3232060,

www.collageathens.

com Facebook.com/

CollageAthens

 

Cafe Bar Restaurants

Ροή ειδήσεων

Share