Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Το στέκι των διάσημων βρίσκεται στη Μαρίνα Ζέας!

26 Ιουνίου 2019 10:12
Το στέκι των διάσημων βρίσκεται στη Μαρίνα Ζέας!

Την όμορφη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τον άντρα της Αριστομένη Γιαννόπουλο εντόπισε ο φωτογραφικός φακός στο fusion εστιατόριο Uniqko (http://uniqko.gr/#uniqko , https://www.facebook.com/UniqkoGroup/ ) στην καρδιά της Μαρίνας Ζέας, στην Ακτή Θεμιστοκλέους.

Χάρη στο ζεστό, απέριττο περιβάλλον, τη μοναδική του θέα και τα εμπνευσμένα πιάτα, έχει γίνει το απόλυτο στέκι των stars (και όχι μόνον) στα νότια προάστια! Η εντυπωσιακή Αλεξάνδρα, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός και η παρέα τους, ενέδωσαν στους πειρασμούς του μενού, δοκιμάζοντας, μεταξύ άλλων, ΒΒQ παϊδάκια με μέλι και ουίσκι, New York Πολίτικη, νόστιμο sushi με σολομό ταρτάρ, πικάντικο τόνο και αγγούρι, γνήσια little Italy grilled pizza με μοτσαρέλα ντομάτα ραγού και βασιλικό αλλά και σαλάτα Soho quinoa με σπανάκι αβοκάντο, γλυκοπατάτα, γκότζι μπέρι και ιδιαίτερη βινεγκρέτ.

Οι επιλογές τους δεν σταμάτησαν εδώ αφού διάλεξαν καλοψημένη T-bone steak ενώ για επιδόρπιο προτίμησαν original chocolate chip cookie με vanilla, chocolate cream, εκπληκτικό Βrooklyn cheesecake καθώς και mille feuille με banana pudding, cookie crumble, salted caramel. Το λαμπερό ζευγάρι μάλιστα, δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια για τις απολαυστικές συνταγές στον ιδιοκτήτη του Uniqko και ταλαντούχο σεφ Νίκο Μαρίνο!

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share