Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το νέο μέλος της οικογένειας των nice n easy έχει ταυτότητα ελληνική και ζωηρό ταπεραμέντο!

Ο λόγος για το Zinglee!

8 Νοεμβρίου 2018 13:44
Το νέο μέλος της οικογένειας των nice n easy  έχει ταυτότητα ελληνική και ζωηρό ταπεραμέντο!

Eνα νέο μέλος προστέθηκε στην οικογένεια των nice n easy!
Το Zinglee, στη θέση του παλιού pepe’s, αποτελεί μια νέα πρόταση στη γειτονιά της Τσακάλωφ, με ύφος κοσμοπολίτικο και γεύση έντονα ελληνική.

Το όνομα προέκυψε από τη σύνθεση δύο ιδιωματισμών, του zing που σημαίνει ενέργεια, ενθουσιασμό & ζωντάνια και του Glee που μεταφράζεται ως απόλαυση, χαρά & ευχαρίστηση. Το Zinglee έρχεται να ενώσει όλες αυτές τις έννοιες μαζί σε μια νέα λέξη που περιλαμβάνει όλα αυτά μαζί και ακόμα περισσότερα!



Με την υπογραφή του επιτυχημένου επιχειρηματικού διδύμου Δημήτρη Χριστοφορίδη – Χρήστου Αθανασιάδη, το νούμερο 2 της οδού Τσακάλωφ μετατρέπεται σε νούμερο 1 γαστρονομικό προορισμό, καθώς παρουσιάζει μια νέα και απόλυτα φρέσκια και νόστιμη γευστική πρόταση.
Απευθύνεται, τόσο στους Αθηναίους foοdies όσο και στους επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου που επισκέπτονται την πόλη και θέλουν να δοκιμάσουν γεύσεις με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και ελληνική μεσογειακή ταυτότητα, στην πιο νόστιμη, υγιεινή, bio – organic και farm to table εκδοχή τους.
Στo μενού του Zinglee που παραμένει πιστό στο δημοφιλές nice n easy DNA, ο excecutive chef Χρήστος Αθανασιάδης αξιοποιεί και αναδεικνύει προϊόντα με ταυτότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και super foods από όλο τον κόσμο. Δημιουργεί ένα πρωτοποριακό μενού με σύγχρονη και παιχνιδιάρικη ματιά, ένα ενδιαφέρον μίγμα δημιουργικής ελληνικής και μεσογειακή κουζίνας με πινελιές από όλο τον κόσμο που υλοποιήται από ένα αξιόλογο και έμπειρου team στην κουζίνα με επικεφαλή τον Ζώη Γαρουφάλη, ώς chef de cuisine.


Πρωτότυπο και “ζωηρό”, το Zinglee αποτελεί ιδανική στάση από τον πρωινό καφέ με τη συνοδεία από ευφάνταστα και υγιεινά πιάτα brunch, light lunch επιλογές ή προτάσεις για δείπνο με πιάτα όπως:
Soft shell tacos με φρέσκο τόνο Αιγαίου, κρέμα αβοκάντο Κρήτης και ψιλοκομμένο μαρούλι
Ταρτάρ μόσχου γάλακτος με κλασικές γαρνιτούρες, και τρούφα Κοζάνης.
Δροσερές σαλάτες όπως Ψητό κατσικίσιο τυρί με kale πράσινα λαχανικά, τρυφερά φύλλα baby σπανακιού, ρόδια και αμύγδαλα,
Aργοψημένο Rib eye με φασκόμηλο και πικάντικη σάλτσα τομάτας σε strozzapreti από αλεύρι κόκκινης φακής χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη
«Zinglee» μουσακάς από ψητά λαχανικά, αρνίσιο κιμά και κρέμα από κατσικίσιο γιαούρτι καθώς
Φιλέτο λαβράκι μαρινέ σε λευκό miso σε ταμπουλέ από τρίχρωμη κινόα.
Αλλά και επιδόρπια όπως παγωτό φλαμπέ σε κρούστα από μαρέγκα με κομμάτια σοκολάτας, φουντούκια και marshmallow.

Το βραδινό πρόσωπο του Zinglee, περιλαμβάνει, guest dj's, αξέχαστα θεματικά party και signature cocktails με την υπογραφή του πολυβραβευμένου Σταύρου Πατουχέα!

Are you ready to Zinglee?
See you there!

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share