Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Στιγμές χαλάρωσης & δροσιάς δίπλα στη θάλασσα!

18 Ιουλίου 2018 10:44
Στιγμές χαλάρωσης & δροσιάς δίπλα στη θάλασσα!

Πολλοί από εμάς μοιράζουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές στα δύο. Λίγες μέρες με τους φίλους σε ένα νησί που δεν κοιμάται ποτέ και λίγες μέρες με τον ή τη σύντροφό μας σε ένα ήσυχο νησί ή κάποιο «ζευγαρο-νήσι». Διαβάστε παρακάτω...

Εάν βρίσκεσαι στη φάση «διακοπές με το ταίρι μου», διάβασε παρακάτω τις δραστηριότητες που θα κάνουν τις διακοπές σας αξέχαστες!

  1. Προτιμήστε ένα δωμάτιο που να έχει έστω μια μικρή κουζίνα. Φτιάξτε μαζί το πρωινό της ημέρας και απολαύστε το στο δωμάτιο ή στο μπαλκόνι με θέα. Έστω κι αν το πρωινό είναι να βάλετε το χυμό σας σε δύο ποτήρια και τα έτοιμα κρουασάν από το περίπτερο σε δύο πιάτα. Ακούστε τη μουσική που σας αρέσει και χαλαρώστε μέχρι να πάτε για μπάνιο.
  2. Στην παραλία, βάλτε την αγαπημένη σας μουσική στο spotify και παίξτε κάποιο επιτραπέζιο ταξιδίου που θα έχετε πάρει μαζί σας. Αφεθείτε στα δικά σας inside jokes.
  3. Ανακαλύψτε μόνοι σας τα δρομάκια της χώρας και χαθείτε επίτηδες μέσα στα γραφικά σοκάκια. Φωτογραφηθείτε μπροστά από τις γραφικές νησιώτικες πόρτες των σπιτιών και επισκεφθείτε μαγαζάκια που κρύβουν μικρούς αναμνηστικούς θησαυρούς.
  4. Απομακρυνθείτε από το πλήθος και τα πολυσύχναστα μπαράκια και απολαύστε το ποτό σας με θέα τα αστέρια σε μια παραλία. Μείνετε μέχρι την ανατολή του ήλιου ή ακόμη τολμήστε να κάνετε βραδινό μπάνιο. Πάρτε, όμως, ζακέτες γιατί όσο πλησιάζει η ανατολή το κρύο γίνεται ακόμη πιο έντονο.
  5. Ακόμη κι αν πάρετε το αυτοκίνητό σας ή νοικιάσετε στο νησί, αξίζει να ζήσετε την περιπέτεια και να ανακαλύψετε μαζί μια παραλία με τα πόδια. Παρά την κούραση και τη ζέστη, η χαρά της ανακάλυψης θα σας χαρίσει μοναδικές αναμνήσεις. Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας δύο παγωμένα NESTEA για να τα απολαύσετε στον δρόμο προς την ανακάλυψη. Το ανανεωμένο NESTEA αποκαλύπτεται με γεύση ροδάκινο για εκείνους που προτιμούν μια ζουμερή γλυκύτητα στη γεύση και λεμόνι για όσους προτιμούν το κλασικό, και ήρθε να μας δώσει αυτήν την καθημερινή «ένεση» δροσιάς και ευεξίας κάθε στιγμή της ημέρας!

Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να χαμογελάτε και να απολαύσετε την κάθε στιγμή των διακοπών!

Δώστε γεύση και δροσιά στο καλοκαίρι σας με NESTEA οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας!

NESTEA #BackToEssentials

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share