Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Red Hot Chili Burger!

5 Ιουλίου 2018 15:57
Red Hot Chili Burger!

Το αυθεντικό burger house της Κέρκυρας λέγεται Red Hot Chili Burger, το πρώτο που άνοιξε πριν από 4 χρόνια.

Σε έναν καλαίσθητο και μοντέρνο χώρο, στο ιστορικό κέντρο του νησιού, μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας μπέργκερ από ένα μενού με 16 λαχταριστά μπιφτεκόψωμα.

Έτσι θα μπορέσετε να απολαύσετε ποιοτικές γεύσεις φτιαγμένες με ολόφρεσκα υλικά από όλα τα μέρη της Ελλάδας, όπως μοσχαρίσιο κιμά, φιλέτο κοτόπουλο, πιστοποιημένα ντόπια λαχανικά, χειροποίητες σάλτσες και πολλές ακόμη νοστιμιές!

Κι όλα αυτά μπορείτε να τα διαπιστώστε και μόνοι σας αφού τα πάντα παρασκευάζονται σε ανοικτή κουζίνα παρουσία του πελάτη.

Μέσα στον κατάλογο μεταξύ άλλων θα ανακαλύψετε κάποιες χορτοφαγικές προτάσεις, μπέργκερ και σαλάτες με καπνιστό σολομό και 3(!) θερμιδομετρημένα, από συνεργαζόμενη με την επιχείρηση, διαιτολόγο.

Επιπλέον σημαντική είναι και η οικολογική ευαισθησία και η φροντίδα για το περιβάλλον του ιδιοκτήτη αφού όλες οι συσκευασίες είναι ανακυκλώσιμες και βιοδιασπώμενες.

Φανατικός λάτρης κι ίδιος των μπέργκερ, ο ιδιοκτήτης και εμπνευστής του Red Hot Chili Burger Νικόλας Κωνσταντής έχει επιμεληθεί τα πάντα, από τα μπέργκερ μέχρι τη διακόσμηση και το ύφος του χώρου. Ευχάριστο προσωπικό και ποιοτική γεύση μέσα σε ποπ ατμόσφαιρα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από το μπέργκερ του;

Red Hot Chili Burger, Aγίας Σοφίας 12Α, Κέρκυρα, τηλ.: 26610 22210


Red hot chili burger-Paxos
Γάιος Παξών

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share