Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Είσαι μακαρονάς; Σε αυτό το ολοκαίνουριο pasta bar στο κέντρο θα φας τα πιο νόστιμα spaghetti... on the go και μάλιστα σε εξαιρετική τιμή!

8 Νοεμβρίου 2018 14:30
Είσαι μακαρονάς; Σε αυτό το ολοκαίνουριο pasta bar στο κέντρο θα φας τα πιο νόστιμα spaghetti... on the go και μάλιστα σε εξαιρετική τιμή!

Κείμενο-φωτογραφίες: Τίτη Βελοπούλου ([email protected])


Μια παράκαμψη από τη Θεμιστοκλέους, ένα βήμα από την Ομόνοια, με έφερε τυχαία μπροστά από αυτό το ολοκαίνουριο ιταλικό... street food.




Το πρώην Pesto έγινε πριν λίγους μήνες Pasta on the go και όπως αντιλαμβάνεστε από το όνομα εδώ αυτό που μονοπωλεί το μενού είναι η pasta. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε αυτή της αρεσκεία σας ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα (spaghetti, πένες, νιόκι, ταλιατέλες, linguini), όπως άλλωστε και τη σάλτσα που σας αρέσει και σε 3’ έτοιμη μια λαχταριστή μακαρονάδα που μπορείτε να απολαύσετε στα πάσο πάνω στον πεζόδρομο ή ακόμα και on the go...



Εκτός βέβαια από τις διάφορες εκδοχές σε μακαρόνια θα βρείτε ακόμη και πεντανόστιμη πίτσα με το κομμάτι, αλλά και ολόκληρη με φρέσκο χειροποιπητο ζυμάρι!

Εξαιρετικά είναι τα calzone, η focaccia αλλά και οι μπρουσκέτες με ελαιόψωμο, ενώ δεν λείπουν και φρέσκες σαλάτες για ένα πλήρες lunch break!

Να θυμάστε ότι εκτός από τις συνταγές που επιμελείται ο chef Παύλος Δαβέτας μπορείτε να κάνετε κι εσείς όποια παραλλαγή θέλετε! Άλλωστε όλα γίνονται εκείνη την ώρα!



Ένα εύκολο, γευστικό και value for money γεύμα για όλες τις ώρες της ημέρας!

Δευτ-Σάβ 10:00-22:00
Από €3,8

Πανεπιστημίου & Θεμιστοκλέους 1, T. 210 3801660

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share