Ανακαλύψαμε το πιο καθαρόαιμο μεξικάνικο εστιατόριο της Αθήνας που πεθαίνεις να πας τώρα!
Θα το λατρέψεις!
Μετράει μόλις λίγους μήνες ζωής (από αρχές Νοεμβρίου), όμως ήδη έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, αφού είναι ένα καθαρόαιμο μεξικάνικο εστιατόριο στην καρδιά του Θησείου που ακόμα και το όνομά του το έχει πάρει από συνοικία του Μεξικού.
To Coyoacan, μία ακόμα έμπνευση των Μωράκη - Μελισσάρη, με το μοναδικά μαγικό χέρι διακόσμησης και σχεδιασμού της GJP Design του Γιώργου Παντελούκα, στεγάζεται στον παλιό «Στάβλο», όπου μεταμορφώθηκε πλήρως σε έναν όμορφο χώρο, με ανισόπεδες αίθουσες και μια μεγάλη επιβλητική κεντρική σάλα. Καταφέρνει και συνδυάζει αρμονικά τα δωμάτια με art gallery και το μεγάλο εύρος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, οι οποίες δίνουν μια ξεχωριστή νότα.
Όσο για το φαγητό, είναι εμπνευσμένο από την Μεξικάνικη φιλοσοφία, όπου ο consultancy chef Σταμάτης Λουμουσιώτης και ο chef de cuisine Παναγιώτης Μητσοπουλος, έχουν δημιουργήσει πιάτα... που μόλις τα δοκιμάσετε είναι ικανά να σας πάρουν μαζί τους σε ένα ονειρεμένο ταξίδι στο Μεξικό, υπό τους ήχους latin funky και groovy ρυθμούς.
Must Taste: Pollo Con Mole, (κοτόπουλο με handmade salsa από μεξικάνικη σοκολάτα, chilies και μπαχαρικά), Ribeye steak με salsa molcajete (salsa με καπνιστά αλεσμένα λαχανικά και chillies), Tostada de Napolitos (με κάκτο και queso fresco), ceviches και laminados σε τολμηρά πικάντικους συνδυασμούς που θα λατρέψετε! Φυσικά ότι κι αν δοκιμάσετε, μετά απολαύστε και ένα... νόστιμο και δροσιστικό cocktail!
Στα συν η βραδιές με house μουσική που διοργανώνονται κάθε Τετάρτη αλλά και το νοστιμότατο brunch του!
Info: Τρ.-Παρ. 19:30-02:00, Σαβ. 12:00-03:00, Κυρ. 12:00-01:00, Coyoacan, Ηρακλειδών 10, Θησείο, Τ. 210 3457102