Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Που θα φας στα νότια το καλύτερο σουβλάκι της ζωής σου!

6 Μαΐου 2019 07:53
Που θα φας στα νότια το καλύτερο σουβλάκι της ζωής σου!

Από την Κατερίνα Ρίγκου ([email protected])

Πρωτοάνοιξε πέρσι το καλοκαίρι, ανακαινίστηκε μόλις τον περασμένο μήνα (ουσιαστικά μεγάλωσε) και υποδέχεται καθημερινά τον κόσμο και τους επισκέπτες των νοτίων προαστίων για να τους σερβίρει εκλεκτή και γνώριμη ελληνική αλλά και μεσογειακή κουζίνα.

Στην Βουλιαγμένη λοιπόν, παράλληλα της παραλιακής, συναντάμε το "Tylixto Vouliagmeni" που έφτιαξαν οι μετρ του είδους... που δεν είναι άλλοι από τους ανθρώπους που αποτελούν την ομάδα του άκρως επιτυχημένου "Tylixto Greek wrap" στην καρδιά της Αθήνας, στην πολυσύχναστη Αιόλου.

Το "Tylixto Greek wrap" λοιπόν απέκτησε αδερφάκι το "Tylixto Vouliagmeni" και όπως το πρώτο έτσι και αυτό, ξεχωρίζει για την εξαιρετική γεύση, την ποιότητα, τα ολόφρεσκα, χειροποίητα, σπιτικά υλικά, τα ελληνικά προϊόντα και φυσικά το μεράκι με το οποίο φτιάχνονται όλα!

Εδώ θα απολαύσετε ένα μενού πλουσιότερο από αυτό του κέντρου καθώς εκτός των παραδοσιακών ελληνικών γεύσεων -και αναφερόμαστε φυσικά στο εξαιρετικό σουβλάκι, τις μερίδες, το τυλιχτό σε παραδοσιακή, κυπριακή ή αραβική πίτα και φυσικά όλα τα φρέσκα και σπιτικά..."παρελκόμενα" (σάλτσα ντομάτας, τηγανητές πατάτες, handmade αλοιφές κτλ)-, θα βρείτε εκλεκτά, ζουμερά burgers και αρκετές επιλογές σε πληθωρικές, γευστικότατες σαλάτες!

Καθημερινά 12:00 - 00:00. Και delivery.

Must try:

Να δοκιμάσετε οπωσδήποτε την in house σάλτσα ντομάτας και τα φιλετίνια κοτόπουλο!

Info ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ 15, Τ. 21 0896 0030

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share