Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Monsier Barbu: Ο παράδεισος του γνήσιου brunch στο Κουκάκι!

20 Φεβρουαρίου 2018 16:01
Monsier Barbu: Ο παράδεισος του γνήσιου brunch στο Κουκάκι!

Στην οδό Φαλήρου, στον αριθμό 59, στο Κουκάκι, ο «κύριος Μουσάτος» σε περιμένει και ετοιμάζει brunch που θα θυμάσαι για καιρό, ξεχνώντας τις θερμίδες.

Το «Μοnsieur Barbu» είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση μαγαζιού που τα πάει καλά με το παρελθόν και έχει μέλλον μπροστά του.

Η vintage διακόσμησή του και η ζεστή του ατμόσφαιρα το κάνουν το μαγαζί της παρέας: το μαγαζί-φιλικό σπίτι που έχει χαρακτήρα και δεν μοιάζει με άλλα του κέντρου της πόλης.

Το «Monsieur Barbu» άνοιξε τις πόρτες του τον Απρίλιο του 2013: από τότε μέχρι σήμερα, το all day food bar έχει φτιάξει τη δική του παρέα.

Aπό τις 12 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, το Monsieur Barbu, γίνεται το στέκι των λαχταριστών λιχουδιών και των brunch που σου γίνονται ανάμνηση.

Αν σου αρέσουν τα μικρά μαγαζιά της Αθήνας που με τη ζεστή και χαλαρή τους ατμόσφαιρα μεγαλώνουν τις παρέες, τότε στο Monsieur Barbu σε περιμένει μια θέση.

Πάρτι γεύσεων με το «εμβληματικό», λαχταριστό burger του μαγαζιού, pancakes, τηγανητά αυγά με ένα διαφορετικό twist, αλμυρές τάρτες, χορταστικά σάντουιτς με υλικά διαλεχτά, σαλάτες με φαντασία.

Μυρωδάτοι καφέδες και ζεστές σοκολάτες, κοκτέιλ που δεν θα σε αφήσουν ασυγκίνητη.

Ο κατάλογος του μαγαζιού δεν είναι μακρύς και έτσι η επιλογή σου γίνεται πιο εύκολη. Βέβαια, επειδή όλες οι επιλογές είναι «μία και μία», θα δυσκολευτείς να καταλήξεις σε μια και μοναδική.

Η μία γεύση θα φέρει την άλλη.

Τις Κυριακές, μην πας την τελευταία στιγμή γιατί μπορεί να βρεις το μαγαζί γεμάτο. Σε μια ήσυχη γειτονιά στο Κουκάκι γίνεται μια γιορτή με γεύσεις που ξεσηκώνει και τους πιο πιστούς στη θερμιδομέτρηση.

Το Monsieur Βarbu αγαπά την καλοπέραση που έρχεται μέσα από μικρές στιγμές που είτε τις βλέπουμε, είτε τις γευόμαστε.

Οσο θα φτιάχνει ο καιρός, τα τραπεζάκια του και πάλι θα γεμίσουν από μοσχοβολιστά σνακ και από κόσμο που χαίρεται τον ήλιο με ηρεμία.

Φαλήρου 59, Κουκάκι

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share