Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το ελληνικό εστιατόριο Σπονδή μπήκε στα καλύτερα του κόσμου!

9 Δεκεμβρίου 2017 16:08
Το ελληνικό εστιατόριο Σπονδή μπήκε στα καλύτερα του κόσμου!

Την ετήσια λίστα με τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου συνέταξε για ακόμη μία χρονιά το La Liste, η γαλλική απάντηση στον βρετανικό οδηγό γαστρονομίας με τα «50 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου» και μέσα σε αυτά βρίσκεται η «Σπονδή».

Το La Liste είναι μια λίστα με τα 1.000 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο και συντάσσεται κάθε χρόνια χρησιμοποιώντας έναν αλγόριθμο επεξεργασίας δεδομένων. Ο κατάλογος βασίζεται σε κριτικές πάνω από 400 διεθνών οδηγών για φαγητό, ιστότοπων όπως το TripAdvisor ή κριτικών (New York Times, Washington Post) ενώ λαμβάνει υπόψι και τα βραβεία Michelin, James Beard, Gault & Millau, OpenTable.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Έχασα το παιδί μου στην Μάνδρα!» – Το πένθος που δεν έμαθε κανείς!

Στη φετινή λίστα του, πρώτο φιγουράρει το «Guy Savoy» στο Παρίσι και ακολουθούν ξακουστά εστιατόρια σε όλο τον κόσμο. Μεταξύ αυτών, συγκεντρώνοντας βαθμολογία 87,75% βρίσκεται η «Σπονδή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού: Βροχές, καταιγίδες και χιόνια τις επόμενες ώρες!

Το διάσημο εστιατόριο της Αθήνας, με τα 2 αστέρια Michelin είναι γνωστό για τη μοντέρνα γαλλική κουζίνα και μετρά πολλά βραβεία στο ενεργητικό της από το 1996 που πρωτοάνοιξε.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share