Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τα πιο φρέσκα sandwich από τον Γρηγόρη άμεσα στην... πόρτα σου!

6 Νοεμβρίου 2017 10:57
Τα πιο φρέσκα sandwich από τον Γρηγόρη άμεσα στην... πόρτα σου!

“Ταπεράκι” στη δουλειά !

Κάτι το απαιτητικό πρόγραμμα στη δουλειά, κάτι το γυμναστήριο που πας αμέσως μετά, κάτι ένα ποτό που θα πιείς το βράδυ, πάλι γύρισες σπίτι πτώμα και το τελευταίο που σκέφτεσαι είναι να χάσεις μία - δύο ώρες από τον πολύτιμο ύπνο σου για να μαγειρέψεις!

Δεν χρειάζεται όμως να ξενυχτάς πάνω από μια κατσαρόλα για να ετοιμάζεις το φαγητό που θα πάρεις την επόμενη μέρα στο γραφείο! Ο Γρηγόρης φρόντισε γι’ αυτό με τις πιο λαχταριστές αλλά και υγιεινές προτάσεις σε sandwiches για κάθε μέρα της εβδομάδας, τα οποία μάλιστα μπορείς να παραγγείλεις πανεύκολα με την νέα υπηρεσία e-order και να φτάσουν σάντουιτς φρεσκότατα στην πόρτα σου με delivery!

Το πιο γευστικό ημερολόγιο!

Δευτέρα

Μετά τις... ατασθαλίες του Σαββατοκύριακου ξεκίνα την εβδομάδα σου με μια διαφορετική πρόταση σάντουιτς με βάση το κλασικό κι αγαπημένο κουλούρι Θεσσαλονίκης! Δοκίμασέ το, σε μια ελαφριά και χορταστική εκδοχή γεμιστό με γαλοπούλα και τυρί κρέμα Philadelphia!

Τρίτη

Έχεις meeting στο γραφείο που θα τραβήξει μέχρι αργά και θες κάτι να σε κρατήσει όλη μέρα; Μπες στο gregorys και φτιάξε το δικό σου sandwich με 4 υλικά όπως μπιφτέκι, τυρί, μπέικον και ντομάτα και έχεις ένα super χορταστικό γεύμα μόνο με €3! Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο;

Τετάρτη

Μετά τη δουλειά έχεις το καθιερωμένο σου ραντεβού με το γυμναστήριο και χρειάζεσαι κάτι με πρωτεΐνες, χωρίς όμως να είναι βαρύ! Η καλύτερη επιλογή το φραντζολάκι σίκαλης με τόνο, φρέσκια λόλα & αγγούρι, dressing μαγιονέζας και εσπεριδοειδών!

Πέμπτη

Ευκαιρία να πρωτοτυπήσεις σήμερα και μάλιστα με μια vegan επιλογή! Δοκίμασε την τορτίγια με φαλάφελ, χούμους, φρέσκια ντομάτα & µαρούλι και θα μας θυμηθείς!

Παρασκευή

Casual Friday στο γραφείο, casual Friday και στη διατροφή σου γι’ αυτό ρίξτο έξω! Το πρωί συνόδευσε τον καφέ σου με ένα μπριοσάκι με μανούρι και ντομάτα και το μεσημέρι δοκίμασε το φραντζολάκι με σαλάµι αέρος, γραβιέρα Νάξου φρέσκια ντοµάτα, ρόκα, και απαλή πικάντικη σάλτσα µε µουστάρδα!

www.gregorys.gr

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share