Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κλασική αξία στη γεύση! Σαν την τυρόπιτα του Γρηγόρη δεν έχει!

3 Νοεμβρίου 2017 14:33
Κλασική αξία στη γεύση! Σαν την τυρόπιτα του Γρηγόρη δεν έχει!

Πόσα δεν έχουν γραφτεί κατά καιρούς σχετικά με τις καλύτερες τυρόπιτες της Αθήνας και πού θα τις δοκιμάσεις! Και πόσα... μέτρα φύλλου έχουν ανοιχθεί μέχρι να μπορέσουν παλιά αλλά και νέα “τυροπιτάδικα” να πετύχουν την γεύση που θα μας ξετρελάνει!

Οι λάτρεις όμως αυτής της παραδοσιακής γεύσης πάνε με κλειστά μάτια στον Γρηγόρη κι αυτό γιατί η τυρόπιτά του αποτελεί πια κλασική αξία, εδώ και 45 χρόνια από όταν βγήκε για πρώτη φορά πεντανόστιμη και φρεσκοψημένη από το πρώτο του κατάστημα στη Δάφνη!

Σήμερα τόσα χρόνια μετά είναι η πρώτη σκέψη που μας έρχεται στο μυαλό για το πρωινό μας, αλλά και για το πιο γευστικό διάλειμμα κάθε στιγμή της ημέρας!

Η κλασική τυρόπιτα του Γρηγόρη αφράτη και χορταστική φτιάχνεται ακόμα με την ίδια συνταγή με σφολιάτα, φέτα, νωπή μυζήθρα και κεφαλοτύρι, ενώ και η κουρού θα σας βάλει σε πειρασμό για να... λοξοδρομήσετε για λίγο από την κλασική σας αγάπη!

Το μεσημεράκι δε, όταν η πείνα στο γραφείο χτυπήσει κόκκινο είναι η ώρα να παραγγείλετε τη χωριάτικη τυρόπιτα του Γρηγόρη με πλούσια γέμιση από φέτα ΠΟΠ, που θα σε χορτάσει απόλαυση!

Κι επειδή τέτοια γεύση είναι... αμαρτία να την κρατάτε μόνο για τον εαυτό σας, μην ξεχάσετε να παραγγείλετε και τα κουρού τυροπιτάκια του Γρηγόρη για τα meeting σας στο γραφείο ή για μια ευχάριστη έκπληξη στους συναδέλφους!

Το καλύτερο το κρατήσαμε για το τέλος. Δεν χρειάζεται να πάτε καν σε κατάστημα για να απολαύσετε όλες τις επιλογές του Γρηγόρη! Μπαίνετε στο site του Γρηγόρη, κάνετε εγγραφή και παραγγέλνετε εύκολα και γρήγορα την τυρόπιτά σας με ένα κλικ και φτάνει στο χώρο σας με delivery.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share