Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ταϊλανδέζικη κουζίνα για 2 άτομα στην Αθήνα μόλις 19,90!

17 Ιουλίου 2017 10:22
Ταϊλανδέζικη κουζίνα για 2 άτομα στην Αθήνα μόλις 19,90!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να προτείνει λύσεις σ' όσους ξεμείνουν στην Αθήνα τους καλοκαιρινούς αυτούς μήνες!

Εμείς είμαστε εδώ, ψάχνουμε τις προσφορές και σας παρουσιάζουμε τα πιο οικονομικά γεύματα στην πρωτεύουσα για εσάς και την παρέα σας!

Λατρεύεται την ταϊλανδέζικη κουζίνα; Τι καλύτερο από ένα γεύμα για δύο μόλις με 19.90 ευρώ! Που θα γευτείτε την μοναδική αυτή προσφορά; Στην ταράτσα του Andaman Thai Bar Restaurant στα Κάτω Πετράλωνα!

Δύο λόγια για το μαγαζί!

Το Andaman Thai Bar Restaurant αποτελεί σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της αυθεντικής Ταϋλανδέζικης κουζίνας. Δημιούργημα του Ρωμανού Λόκντεβ, χρωστά πολλά από τη φήμη του στην ταξιδιάρικη κουζίνα με τις δημιουργικές γεύσεις που συναγωνίζονται μεταξύ τους για το ποια θα κατακτήσει τον ουρανίσκο σας.

Σε έναν ιδιαίτερο και πρωτότυπο χώρο που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα, με εξωτικές χειροποίητες πινελιές και προσωπική δουλειά, θα απολαύσετε εξωτικές γεύσεις από έμπειρους Ταϊλανδούς μάγειρες, με μεθυστικά χρώματα και αρώματα που αναδύονται από την κουζίνα. Με απλά υλικά δημιουργείται ένας συναρπαστικός κόσμος γεύσεων, ένας κόσμος γαστρονομικών απολαύσεων που αξίζει να εξερευνήσετε.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share