Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σ' αυτό το εστιατόριο της Αθήνας θα φας απεριόριστο φαγητό και θα απολαύσεις άφθονη μπύρα μόνο με 12 ευρώ!

14 Ιουλίου 2017 10:42
Σ' αυτό το εστιατόριο της Αθήνας θα φας απεριόριστο φαγητό και θα απολαύσεις άφθονη μπύρα μόνο με 12 ευρώ!

Είσαι εργένης, φοιτητής και δεν τα πας καλά με την μαγειρική; Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για σένα για να σου λύσει τα χέρια!

Που θα φας οικονομικά και νόστιμα φαγητά σαν να είσαι στο σπίτι σου; Στο "Κεφές και δε φταις" θα απολαύσεις απεριόριστη ποσότητα φαγητού με συνοδεία άφθονης μπύρας μόλις με 12 ευρώ! ναι δεν σας κάνουμε πλάκα!

Καλοκαίρι στην Ελλάδα χωρίς τον κολλητό και μια παγωμένη μπύρα δεν υφίσταται. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν παρομοιάζαμε τις εποχές του χρόνου με ποτά, τότε το καλοκαίρι θα ήταν ξεκάθαρα η μπύρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μοναδική προσφορά: Βουτιές σε μια από τις καλύτερες πισίνες της Αθήνας με μόλις 2,50 ευρώ!

Γιατί τι χρειάζεσαι μετά από μια κουραστική μέρα στο γραφείο ή ένα μπάνιο στη θάλασσα; Κάτι να τσιμπήσεις και αρκετή, παγωμένη (σε παγωμένο ποτήρι επίσης) μπύρα! Το ερώτημα όμως είναι ένα : Που θα βρούμε απεριόριστη μπύρα στην Αθήνα;

Η απάντηση βρίσκεται κάπου στη Νέα Σμύρνη και στην Ελευθερίου Βενιζέλου 91 πιο συγκεκριμένα. Εκεί θα βρείτε το "Κεφτές και δε Φταις" όπου όπως γνωρίζετε με 12€ / άτομο έχετε απεριόριστο φαγητό και ποτό (μπύρα ή τσίπουρο).

Οπότε τι έχετε να κάνετε; Να πάρετε την παρέα σας και να πάτε να απολαύσετε τα καλοκαιρινά πιάτα του μαγαζιού και εννοείται να γευτείτε αρκετή, παγωμένη μπύρα! Και επειδή η μπύρα είναι ένα ποτό που πίνεται κρύο, να είστε σε εγρήγορση και να φωνάξετε τον σερβιτόρο την κατάλληλη στιγμή.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share