Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τα Μπακαλιαράκια της Άνοιξης: Η καλύτερη ελληνική κουζίνα στο βόρεια προάστια της Αθήνας!

22 Ιανουαρίου 2018 08:51
Τα Μπακαλιαράκια της Άνοιξης: Η καλύτερη ελληνική κουζίνα στο βόρεια προάστια της Αθήνας!

Το εστιατόριο "Τα Μπακαλιαράκια της Άνοιξης", βρίσκεται στην περιοχή Άνοιξη και προσφέρει ελληνική κουζίνα.

Το 1932 η οικογένεια του Β. Μυλωνά άνοιξε το πρώτο εστιατόριο με αυτό το όνομα και από τότε συνεχίζει ακάθεκτα να προσφέρει τα νόστιμα πιάτα του προετοιμασμένα πάντα με φρέσκα υλικά πρώτης ποιότητας, προσπαθώντας να κρατήσει την ιστορία της Άνοιξης ζωντανή και με την ελπίδα ότι θα γίνει ένα στέκι για όλες της ηλικίες.

Ο χώρος που στεγάζεται το εστιατόριο είναι πολύ φιλόξενος και διακοσμημένος ώστε οι πελάτες να νιώθουν άνεση και με το προσωπικό του μεζεδοπωλείου να είναι πολύ φιλικό και να σας περιμένει καθημερινά για να σας εξυπηρετήσει με το καλύτερο τρόπο.

Η κουζίνα του εστιατορίου “Τα Μπακαλιαράκια της Άνοιξης”, βασίζεται στην ελληνική γαστρονομία κρατώντας τις παραδοσιακές γεύσεις.

Μερικά από τα πιάτα που ξεχωρίζουν στον κατάλογο, εκτός από τη σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, τον κλασικό μπακαλιάρο είναι και η σαρδέλα φιλέτο στη σχάρα, η γαρίδα κριθαρότο, το χταπόδι λαδοριγανάτο, οι μπακαλιαροκεφτέδες, η πεσκανδρίτσα καθώς και η φάβα Σαντορίνης & το σαγανάκι Μυτιλήνης.

Επίσης θα βρείτε ακόμη και πολλούς άλλους ελληνικούς μεζέδες που θα σας ξετρελάνουν με τις μοναδικές γεύσεις τους όπως σουτζουκάκια Σμυρναίικα , κοκκινιστό , σαλιγκάρια , λαχανοντολμάδες και άλλα παραδοσιακά φαγητά .

Σας περιμένουμε κάθε βράδυ από Δευτέρα – Σάββατο (εκτός Τρίτης) αλλά και Κυριακή μεσημέρι.

Για περισσότερες πληροφορίες βρείτε μας στο Facebook https://www.facebook.com/tampakaliarakiatisanoiksis/

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share