Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Burger Night: Η λατρεία των καλοφαγάδων δίνει ραντεβού στον Άμπακο κάθε Τετάρτη βράδυ!

6 Ιουνίου 2017 17:37
Burger Night: Η λατρεία των καλοφαγάδων δίνει ραντεβού στον Άμπακο κάθε Τετάρτη βράδυ!

Είσαι λάτρης των burger; Ο Άμπακος είναι εδώ για όλους τους... καλοφαγάδες και διοργανώνει Burger Night κάθε Τετάρτη βράδυ με έκπτωση μέχρι και 25% σε όλα burger, κάνοντας το φαγητό σας σκέτη απόλαυση!

Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τα μενού του Burger Night και σας βάζει στο κλίμα!

Τexas Lobby Burger.
BBQ sauce, ντομάτα, μαρούλι, onion rings, tabasco, προβολόνε και τραγανό μπέικον. Συνοδεύεται με φρεσκοκομμένες τηγανιτές πατάτες και φρέσκο ψωμάκι (bun) που ζυμώνεται αποκλειστικά για τον Άμπακο και ψήνεται στον ξυλόφουρνό μας.


Greek Mafia Burger!
Με mousse φέτας, sauce ντομάτας, μαρούλι , onion rings & αγγουράκι τουρσί. Συνοδεύεται από φρεσκοκομμένες τηγανιτές πατάτες, ενώ το burger bun (ψωμάκι) ζυμώνεται αποκλειστικά για τον Abakos και ψήνεται στον ξυλόφουρνό μας.



American Classic burger with a twist.
Μπιφτέκι από 3 κοπές black angus, με μαγιονέζα τρούφας, iceberg, ντομάτα, cheddar και bacon. Εννοείται ότι συνοδεύεται από φρεσκοκομμένες τηγανιτές πατάτες και σερβίρεται μέσα στο δικό μας ψωμάκι που ψήνεται εκείνη την ώρα.


Mafia Burger
Με μπιφτέκι 200gr., μαγιονέζα βασιλικού, ντομάτα, baby ρόκα, mozzarella και prosciutto. Συνοδεύεται από φρεσκοκομμένες τηγανιτές πατάτες. Περιττό να αναφέρουμε ότι το ψωμάκι ζυμώνεται αποκλειστικά για μας και ψήνεται εκείνη τη στιγμή στον ξυλόφουρνό μας.

Infos:
Κάθε Τετάρτη βράδυ (από τις 19:00) όλα τα burgers 10,00€ (15-25% έκπτωση ανά burger)

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share