Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το ανανεωμένο μενού του Pere Ubu μας ανοίγει νέους γαστρονομικούς ορίζοντες!

27 Δεκεμβρίου 2017 16:45
Το ανανεωμένο μενού του Pere Ubu μας ανοίγει νέους γαστρονομικούς ορίζοντες!

Από την Κατερίνα Φωτοπούλου ([email protected])

Το αγαπημένο all day spot της Γλυφάδας έχει συνδέσει το όνομά του με την πρωτοπορία και το υψηλό service! Αυτό άλλωστε αποδεικνύει και το... δισυπόστατο concept του από τη στιγμή που μας επαναστυστήθηκε με 2 διαφορετικά πρόσωπα, τα οποία όμως αλληλοσυμπληρώνονται σε πλήρη αρμονία! Το Pere bar & rotisserie και το Ubu pure food μας επιφυλάσσουν λοιπόν ακόμα μια έκπληξη αυτή τη φορά με το νέο ανανεωμένο μενού τους, το οποίο μέσα από την απλότητά του καταφέρνει να αιχμαλωτίσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!

Βασισμένη όπως πάντα στην φρεσκάδα των πρώτων υλών και με έμφαση στην υγιεινή διατροφή που ενισχύεται από organic elements, η νέα κάρτα είναι η απόλυτη ωδή στο comfort food με ένα healthy twist! Η vegetable forward φιλοσοφία, ο συνδυασμός της φινέτσας της gourmet κουζίνας με την ποιότητα των αγνών βιολογικών πρώτων υλών, η τεχνογνωσία των επαγγελματιών chefs και pastry chefs, υπο την καθοδήγηση και την αποκλειστική επιμέλεια του αναγνωρισμένου chef, Κώστα Τσίγκα, αλλά και η φαντασία στην παρουσίαση των πιάτων, συνθέτουν μια 360ο experience για κάθε στιγμή της ημέρας!

Αφεθείτε κι εσείς στο απόλυτο γευστικό ταξίδι, απολαύστε το... φαγητό της ψυχής (soul food) ή αλλιώς comfort food και αποκτήστε στην πιο υγιεινή συνήθεια να... ψάχνετε την ποιότητα και την προέλευση του πιάτου σας! Εδώ άλλωστε η φρεσκάδα είναι έκδηλη σε κάθε μπουκιά!

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η μέρα μας με ενέργεια από ένα gluten free breakfast bowl και ένα αναζωογονητικό detox ρόφημα ή μια πεντανόστιμη tartine με σοταρισμένα μανιτάρια, τυρί talegio, πικάντικο μέλι και χούμους με αβοκάντο που θα συνοδεύσουμε ιδανικά με έναν αρωματικό καφέ από speciality χαρμάνια! Όσοι ξέρουν δεν χάνουν την ευκαιρία για ένα χορταστικό brunch στην ολάνθιστη αυλή του, ενώ πρέπει να ομολογήσουμε ότι ακόμα κι εμείς δυσκολευτήκαμε να διαλέξουμε ανάμεσα στις λαχταριστές προτάσεις του σε bagels, αυγά – must taste αυγά “mollet” florentine με σπανάκι και σάλτσα benedict- αλλά και sandwiches που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα -δοκιμάστε το grilled cheese με παλαιωμένη gouda, talegio και μαριναρισμένες τομάτες!

Καθώς περνάει η μέρα τη σκυτάλη παίρνουν οι lunch και dinner προτάσεις που καλύπτουν όλα τα γούστα με ενδιαφέρουσες εναλλακτικές σε starters, σαλάτες, pasta -και μάλιστα και σε vegan εκδοχές όπως τα ραβιόλι με τόφου-, pizza, risotto και burgers, όλες τόσο καλομαγειρεμένες που όμοιές τους δεν έχεις ξαναδοκιμάσει! Ξεχωρίσαμε με την πρώτη μπουκιά το veggie burger με μπιφτέκι από quinoa και όσπρια, φύτρες φασολιού και relish κόκκινης πιπεριάς, ενώ δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε και στη ζουμερή tagliata με black angus μοσχάρι, λαχανικά και πατάτες! Και για να μην ψάχνετε “στα τυφλά” θα ήταν σχεδόν... αμαρτία να μη γευτείτε τα θεϊκά homemade flatbreads σε εκδοχές που ούτε έχετε φανταστεί! Ακολουθήστε το... χρωματολόγιο -Clammato με μαύρη ζύμη, πράσινη μη ψητά λαχανικά και πέστο βασιλικού, αλλά και κόκκινη με ψητό παντζάρι- και δεν θα χάσετε! Από τα must του νέου καταλόγου και τα πιάτα to share για τους... αναποφάσιστους που θέλουν να δοκιμάσουν ακόμα περισσότερα!

Καθημερινά 08:00-όσο πάει (η κουζίνα έως 01:00, brunch έως 18:00).

Info: Kύπρου 74, Γλυφάδα, τηλ. 210 8941450, www.pereubu.gr, FB: PERE.BAR.ROTISSERIE & UBUpurefood, Instagram: #pereburgerbar #ubupurefood

Δείτε φωτογραφίες από το μενού στο gallery του Athensmagazine.gr που ακολουθεί!

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share