Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το Βahaar στη Γλυφάδα "σμίγει" τη Μεσόγειο με την Ανατολή και γίνεται στέκι των καλοφαγάδων! (Photos)

25 Δεκεμβρίου 2017 10:29
Το Βahaar στη Γλυφάδα

Της Κατερίνας Φωτοπούλου

Φωτογραφίες: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Σε ένα ταξίδι στις αυθεντικές γεύσεις της πολίτικης κουζίνας μάς προσκαλεί το Bahaar στη Γλυφάδα, το οποίο μόλις μέσα σε 2 χρόνια έχει καταφέρει να γίνει σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των εκλεκτών εδεσμάτων!

Και πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς αφού τόσο ο χώρος του, που παραπέμπει σε παλιό αρχοντικό, όσο και οι νοστιμιές του, που παντρεύουν αρμονικά τη Μεσόγειο με την Ανατολή δημιουργούν ένα μοναδικό στέκι για τους απανταχού καλοφαγάδες. Αυτό που το ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή είναι η έμφαση στις άριστες πρώτες ύλες και η... επιμονή να ετοιμάζονται όλα εδώ χειροποίητα.

Από τις δροσερές σαλάτες και τα λαχταριστά ορεκτικά, που βγαίνουν από την ανοιχτή κουζίνα του, μέχρι το σπιτικό φύλλο, το οποίο ανοίγουν καθημερινά για να μετατραπεί σε υπέροχα πιτάκια αλλά και τα κρεατικά όπως το γίγας γεμιστό μπιφτέκι και τα homemade καλαμάκια όλα μαρτυρούν τη φρεσκάδα, την ποιότητα και την ασύγκριτη γεύση τους.

Τις επιλογές συμπληρώνει αρμονικά μια μεγάλη ποικιλία από ελληνικές και διεθνείς ετικέτες κρασιού, ενώ δεν φεύγουμε αν δεν γλυκαθούμε με κάποιο από τα επιδόρπιά του, που δύσκολα θα βρούμε αλλού, όπως το σιροπιαστό κιουνεφέ, το παγωτό Ντομ Ντουρμά και το ταούκ κιοκσού! Από €12.

Καθημερινά 13:00-01:00 (και delivery).

Tip

Ο χώρος του το καλοκαίρι γίνεται open air και είναι ιδανικός για να διοργανώσετε επαγγελματικά γεύματα και events.

Don’t miss

Tα lives κάθε Παρασκευή & Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι με ελληνική μουσική, αλλά και το εντυπωσιακό... show όταν φτιάχνουν live το παγωτό Ντομ Ντουρμά!

Must taste

Τα καινούρια πιάτα του καταλόγου όπως το χουνκιάρ μπεγιεντί, τα φαλάφελ –μάλιστα και σε τυλιχτά– και το κεμπάπ «Άδανα» από καθαρό μοσχαρίσιο και αρνίσιο κιμά.

Αρτέμιδος 22, Τ. 210 8946010, www.bahaar.gr

Bahaar Glyfada | 22 Artemidos Str.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share