Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Philip by Artopolis: Η νέα άφιξη στην Βουλιαγμένη που ανατρέπει τα δεδομένα στα Νότια Προάστια!

H πιο ξεχωριστή πρόταση εξόδου στην Αθήνα είναι στη Βουλιαγμένη όταν ο multi-χώρος εστίασης Philip by Artopolis άνοιξε τις πόρτες του!

30 Μαρτίου 2018 08:27
Philip by Artopolis: Η  νέα άφιξη στην Βουλιαγμένη που ανατρέπει τα δεδομένα στα Νότια Προάστια!

H πιο ξεχωριστή πρόταση εξόδου στην Αθήνα κατέφθασε στη Βουλιαγμένη όταν ο multi-χώρος εστίασης Philip by Artopolis άνοιξε τις πόρτες του!

Από τη μία έχουμε τη διάσημη αλυσίδα φούρνων Αρτόπολις ( Βουλιαγμένη , Βάρκιζα και Νέα Κηφισιά ) , που εδώ και πάρα πολλά χρόνια ξεχωρίζει για την ποιότητα των γεύσεων τριών γενεών και από την άλλη έχουμε τον cozy καθιστικό χώρο του Philip.

Και όλα αυτά .. σε ένα χώρο!

Η ιστορία έχει ως εξής και έχει πολλές πτυχές

Έχουμε την πλευρά αρτόπολις που προσφέρει καφέ take away , ψωμί , σφολιάτες , σάντουιτς , γλυκά και όλα τα καλά ενός φούρνου και από την άλλη πλευρά στο ίδιο μαγαζί έχουμε το Philip το οποίο φυσικά γνωρίζουμε από τη Βάρκιζα.

Από την άλλη πλευρά όμως έχουμε το Philip

Καθίσαμε στους αναπαυτικούς καναπέδες του Philip by Artopolis για να απολαύσουμε το καλοκαιρινό μας καφεδάκι με θέα τη θάλασσα της Βουλιαγμένης.

Ο καφές σου μπορεί να συνοδευτεί από γευστικά Club Sandwich καθώς και από φρέσκα γλυκά που διαλέγεις εκείνη τη στιγμή από τη βιτρίνα των γλύκών!

Σήκω για λίγο από τον καναπέ που κάθεσαι , διάλεξε το γλυκό που θέλεις ακριβώς από πίσω σου και σε λίγα λεπτά θα είναι στο τραπέζι σου!

Καθώς η ώρα περνάει και αρχίζουμε να πεινάμε εξαιρετική επιλογή γεύσης αποτελεί η χειροποίητη Pizza που φτιάχνεται μπροστά στα μάτια σου μαζί με τις φρέσκιες σαλάτες ( Tip : Δοκίμασε τη Red Salad με πρασινάδα, παντζάρι , μανούρι και σύκο)

Καθώς έρχεται το βραδάκι θα ζηλέψεις τα Cocktails που πηγαινοέρχονται στα τραπέζια με συνοδεία από τα πιο γνωστά καλοκαιρινά ακούσματα σε ένα ιδανικό χώρο για μεγάλες παρέες φίλων ή ζευγάρια!

Είναι με άλλα λόγια ένας μοναδικός χώρος για τα δεδομένα της Αθήνας όπου μπορείς να :

Πιεις καφέ με θέα τη θάλασσα της Βουλιαγμένης
Να πάρεις μαζί σου πριν πας για μπάνιο τα πάντα ( καφέ , κουλούρια , γλυκά , σφολιάτες , μπάρες , σάντουιτς κ.α. )
Να πιεις Cocktails
Να φας χειροποίητη Pizza
Να φας γλυκά
Να αγοράσεις γλυκά για το σπίτι σου
Να πάρεις Pizza για το σπίτι σου
Να κάτσεις σε αναπαυτικούς καναπέδες με την παρέα σου και να ακούσεις μουσική
Να δεις το Euro ( το αναφέρουμε λόγω των ημερών )
Και όλα αυτά .. σε 1 μοναδικό μαγαζί!

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share