Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ψάχνεις πατροπαράδοτες γεύσεις με σπιτική φροντίδα; Τότε πρέπει να πας στις Προκομένες!

31 Μαρτίου 2017 10:07
Ψάχνεις πατροπαράδοτες γεύσεις με σπιτική φροντίδα; Τότε πρέπει να πας στις Προκομένες!

Νοστιμίζει την καθημερινότητά μας από το 2009 και μάλιστα με τέτοια φροντίδα όπως μια μαμά μαγειρεύει για την οικογένειά της!

Από την Κατερίνα Φωτοπούλου ([email protected])



Ο λόγος φυσικά για τις Προκομένες ένα new age μαγειρείο στη Γλυφάδα το οποίο έχει καταφέρει να ενσωματώσει τη μαγειρική μας παράδοση με τις καθημερινές διατροφικές μας ανάγκες και να μας προσφέρει το πιο θρεπτικό και καλομαγειρεμένο φαγητό!



Υπεύθυνος γι αυτό ο chef Θάνος Βλαχόπουλος ο οποίος ρίχνει στις μαρμίτες του τα πιο φρέσκα καλούδια από όλη την Ελλάδα -αναζητά μάλιστα ο ίδιος τα καλύτερα από ντόπιους παραγωγούς- και μας ετοιμάζει ένα πεντανόστιμο μενού που ξυπνάει αναμνήσεις!



Μαγειρευτά α λα παλαιά -must το παστίτσιο και οι λαχανοντολμάδες- καλοψημένα κρεατικά, ψάρια και θαλασσινά απευθείας από τον βυθό αλλά και πολλές υγιεινές προτάσεις πως για παράδειγμα χωρίς γλουτένη φιγουράρουν στον κατάλογο του, ενώ σε μια ειδική γωνία μπορούμε να προμηθευτούμε και κάποιες από τις πρώτες ύλες που συνθέτουν τα πιάτα και έρχονται κυριολεκτικά από κάθε γωνιά της χώρας μας!





Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το καλό χύμα κρασί αλλά και τα πιάτα ημέρας ανάλογα με τα υλικά της εποχής, ενώ μας άρεσαν πολύ και οι θεματικές γευστικές βραδιές ! Από €12, καθημερινά 12:00-20:00 & delivery.

Ιnfo: Άλσους 7, τηλ. 210 8985996, prokomenes.gr

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share