Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το πρώτο vegan raw café-resto της Ελλάδας βρίσκεται στη Γλυφάδα και μας μυεί στις πιο νόστιμες και υγιεινές απολαύσεις!

13 Μαρτίου 2017
Το πρώτο vegan raw café-resto της Ελλάδας βρίσκεται στη Γλυφάδα και μας μυεί στις πιο νόστιμες και υγιεινές απολαύσεις!

Μετράει ήδη δύο χρόνια παρουσίας στη Γλυφάδα και όχι μόνο έχει καταφέρει να γίνει αγαπημένο spot για τη vegan raw κουζίνα του αλλά και να κάνει ένα πολύ επιτυχημένο "άνοιγμα" ακόμα και σε όλους όσοι δεν είναι fans της συγκεκριμένης διατροφής.

της Κατερίνας Φωτοπούλου



Το Γη σε μυεί με την πρώτη ματιά στην easy going φιλοσοφία του, καθώς ο καλαίσθητος χώρος του εκπέμπει μια cool αύρα ενώ η λογική της κουζίνας του προσανατολισμένη αποκλειστικά στις vegan raw προτάσεις επιφυλάσσει εξαιρετικές γευστικές εκπλήξεις!



Οι φούρνοι, οι κατσαρόλες και τα τηγάνια δεν έχουν θέση στην κουζίνα του, ενώ οι συνταγές του έχουν... εξορίσει τα ζωικής προέλευσης προϊόντα, τη γλουτένη και τη λακτόζη!



Όλα γίνονται με βάση φρέσκα φρούτα, λαχανικά, σπόρους, ξηρούς καρπούς και superfoods που μετατρέπονται στην πρώτη ύλη των θρεπτικών πιάτων του.



Η μέρα ξεκινά με αναζωογονητικά smoothies γεμάτα βιταμίνες και detox χυμούς με φρέσκα φρούτα και λαχανικά -πολλά από τα οποία έρχονται κατευθείαν από το μποστάνι που καλλιεργούν στην πίσω αυλή- καφέδες και κρύα ή ζεστά ροφήματα με αρωματικά βότανα αλλά και πρωινά που θα σας γεμίσουν ενέργεια και συνεχίζεται με μια μεγάλη ποικιλία σε πιάτα βασισμένα στη vegan raw κουζίνα.



Το καλοστημένο μενού του περιλαμβάνει προτάσεις που εντυπωσιάζουν κάθε ουρανίσκο, ενώ όλες οι πρώτες ύλες φτιάχνονται από το μηδέν εδώ με τις συγκεκριμένες τεχνικές (ειδικοί αφυγραντήρες κ.ά) που επιβάλλει η συγκεκριμένη γαστρονομια.



Δροσερές σαλάτες και ευφάνταστα starters, noodles από κολοκύθι, wraps φτιαγμένα από σπόρους και γεμισμένα με λαχανικά, πίτσες και τάρτες με βάση από ξηρούς καρπούς και φύτρες και αρκετές ακόμα επιλογές συνθέτουν μια κάρτα που εκπέμπει φρεσκάδα και αποτελεί ωδή στην υγιεινή διατροφή!



Στα συν και τα γλυκίσματα που φυσικά κινούνται στην ίδια λογική και δεν απέχουν καθόλου γευστικά από αυτά που έχουμε συνηθίσει!

Ιnfo:
Γρηγορίου Λαμπράκη 69, Γλυφάδα, τηλ. 210 9648512

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share