Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καλά κούλουμα: Το Athensmagazine.gr σας προτείνει τα καλύτερα στέκια για σαρακοστιανούς μεζέδες που θα σας μείνουν αξέχαστοι!

19 Φεβρουαρίου 2018 12:19
Καλά κούλουμα: Το Athensmagazine.gr σας προτείνει τα καλύτερα στέκια για σαρακοστιανούς μεζέδες που θα σας μείνουν αξέχαστοι!

Η σαρακοστή ξενικάει, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας είναι προ των πυλών και το Athensmagazine.gr σας προτείνει τα ιδανικά εστιατόρεια στην Αθήνα για να απολαύσετε ιδανικές σαρακοστιανούς μεζέδες!

Δουράμπεης Oyster

Το όνοµα που ταυτίστηκε όσο κανένα άλλο στην Αθήνα από το 1932 µε τα φρέσκα ψάρια, τα θαλασσινά και τα οστρακοειδή φέρνει εδώ και δύο χρόνια τώρα τη θάλασσα στο πιάτο µας... στην καρδιά του Νέου Ψυχικού! Έτσι, λοιπόν, η ιστορία συνεχίζεται στο Δουράµπεης Oyster σε έναν πολύ µοντέρνο χώρο που αναδεικνύεται µέσα από το υπέροχο αίθριο, τα ξύλινα γλυπτά και τη βιτρίνα που είναι γεµάτη... φρέσκα ψάρια αλλά και φρούτα της θάλασσας.

Η φρεσκάδα και τα αρώµατα ιωδίου είναι διάχυτα σε ένα προσεγµένο µενού µε προτάσεις σε σούπες, θαλασσινά και οστρακοειδή, µε κοινό παρονοµαστή την εποχικότητα, τις καθαρές γεύσεις και την απλότητα. Η µαρινάτη καραβιδόψιχα, το καρπάτσιο τόνου ή γαλάζιου καρχαρία και η πεσκανδρίτσα φρικασέ γνωρίζουν δόξα και τιµές!

Οι γνώστες δεν κρύβουν την αδυναµία τους και στην ξακουστή γαριδόσουπα που καθιέρωσε ο παππούς Γιώργος Δουράµπεης. Υποδειγµατική και η λίστα µε τα ελληνικά κρασιά και µια µικρή γκάµα γαλλικών και τα ευγενή παλαιωµένα αποστάγµατα.

Ο επίλογος γράφεται γλυκά, µε αποκορύφωµα τη µαρέγκα µε βανίλια παγωτό και φράουλα και τους αφράτους λουκουµάδες µε µέλι – το πρώτο εστιατόριο που το καθιέρωσε ως επιδόρπιο πριν από 30 χρόνια!

Info

Καθηµερινά 12:00-00:30 (η κουζίνα).

Αδριανείου 37, Νέο Ψυχικό, Τ. 210 6710100


"Ψαράκια και Θαλασσινά"!

Το αγαπημένο fish resto "Ψαράκια και Θαλασσινά" απέκτησε ένα ακόμη γευστικό σημείο, αυτή τη φορά στο Χαλάνδρι. Tο εστιατόριο άνοιξε τις πόρτες του σε ένα υπέροχο νεοκλασικό του Χαλανδρίου και έναν χώρο που ενδείκνυται για γευστικές στιγμές μαζί με την παρέα ή την οικογένεια, ακόμη και για εταιρικά meeting ή και κοινωνικές εκδηλώσεις (κατόπιν συνεννοήσεως).

Αρχικά, εδώ θα σου κάνει μεγάλη και θετική εντύπωση ο θαυμάσια διαμορφωμένος χώρος -φωτεινός και περιποιημένος μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια- όπως και το οικείο κλίμα.

Τη... σκυτάλη των θετικών εντυπώσεων παραλαμβάνει ο δίσκος με τα ορεκτικά που καταφθάνει λίγη μόλις ώρα αφού καθίσεις στο τραπέζι σου, με επιλογές όπως ντολμαδάκια, γαύρο μαρινάτο, μελιτζανοσαλάτα κ.α. να προκαλούν έναν ευχάριστο πονοκέφαλο όσον αφορά την επιλογή.

Αργότερα στο τραπέζι πέφτουν τα... βαριά χαρτιά του μαγαζιού: Γαριδομακαρονάδα,Κουτσομούρα, φιλέτο Σολομού, Λαβράκι, Τσιπούρα, Γαύρος αλλά και η σπεσιαλιτέ του σεφ, το Γιουβέτσι με γαρίδες - όλα προτάσεις που δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο, όπως και μύδια σε διάφορες απολαυστικές παραλλαγές. Καθημερινά μάλιστα θα βρεις εδώ καιψαρόσουπα!

Όλα φυσικά μπορείς να τα συνοδεύσεις και με το κατάλληλο... ρόφημα, διαλέγοντας ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από ούζο και τσίπουρο, ενώ αρκετά αξιόλογο είναι και το χύμα κρασί του καταστήματος.

Στα plus του "Ψαράκια και Θαλασσινά" το άριστο και πολύ φιλικό service που φροντίζει κι αυτό από την πλευρά του να μην στερηθείς τίποτα από την... νόστιμη εμπειρία!

Info

Καθημερινά 13.00- 00.00

Τιμή: €13-15 με κρασί

Κώστα Βάρναλη 5, Χαλάνδρι, τηλ. 210 685 5932


Αθερίνα

Χαρ. Τρικούπη 162, Ν. Ερυθραία, Τ 210 6200089

Με έντονη αιγαιοπελαγίτικη αύρα στην καρδιά της Νέας Ερυθραίας, στην Αθερίνα, όπως άλλωστε μαρτυρά και το όνομά της, θα απολαύσετε ψαρικά και θαλασσινά! Highlights τα αχνιστά μύδια, η φιλεταρισμένη σαρδέλα και τα μικρά ψάρια, που συνδυάζονται τέλεια με χύμα βιολογικό τσίπουρο ή εμφιαλωμένο, αλλά και άφθονο κρασί σε more than fair τιμές! Δευτ- Κυριακη 12:00 - 00:00 (η κουζίνα)!

Παράμαλο



Πάρνηθος 13, Ν. Κηφισιά, τ 210 6205927

Μακριά από το πολύβουο κέντρο της Κηφισιάς θα σας σερβίρει τα νερά του Ευβοϊκού κόλπου φρέσκα ψάρια και θαλασσινά! Οι ουρές πεσκανδρίτσας στα κάρβουνα και ο τηγανητός γόνος καλαμαριού ανήκουν στις σπεσιαλιτέ της ψαροταβέρνας, ενώ όλα τα ψάρια και τα θαλασσινά είναι στη διάθεσή σας ολόφρεσκα για να διαλέξετε! Καθημερινά 13:00 - 01:00, Κυριακή 13:300 - 18:00!

Μπαρμπουνάκι δια χειρός Παπαϊωάννου



Πατρ. Ιωακείμ & Πατρ. Γρηγορίου, Νέα Ερυθραία, τ 210 6829412

Σε ένα περιβάλλον που μυρίζει θάλασσα, νησί και καλοκαίρι, οι λάτρεις των ψαριών και των θαλασσινών μεζέδων απολαμβάνουν σε παρεΐστικη ατμόσφαιρα πλήθος από νοστιμιές με έμφαση στη φρεσκάδα και την έμπνευση! Καθημερινά 13:00 - 01:00!


Varoulko seaside



Tο εμβληματικό και βραβευμένο εστιατόρειο του διάσημου σεφ Λευτέρη Λαζάρου, που από το 2002 κατέκτησε το πρώτο αστέρι Michelin, το πρώτο μάλιστα που δόθηκε σε εστιατόριο στην ελληνική κουζίνα, έχει επιστρέψει στα γνώριμα μέρη, με έναν κομψό χώρο δίπλα στο κύμα! Παρουσιάζει ένα μενού - φόρο τιμής στη θαλασσινή κουζίνα, που "παντρεύει" το ψάρι και τα θαλασσινά με υψηλή τεχνική, τη δημιουργικότητα και τηνν εμπειρία, με αποτέλεσμα πιάτα υψηλής γαστρονομίας με καθαρές γεύσεις και πηγαία νόστιμιά! Ανοικτά για γεύμα και δείπνο με διαφορετικές κάρτες! Από 45 ευρώ! Καθημερινά 13:00 - 00:00!


Ω3: Ένα τίμιο ψαροφαγείον στον Πειραιά, που ήρθε να γίνει ο απόλυτος σύμμαχος στην υγεία μας!



Από το όνομα και μόνο (Ω3) αντιλαμβανόμαστε ότι εδώ θα φάμε ψάρι και μάλιστα αυτά τα μικρά γευστικά ψαράκια πλούσια σε Ω3, μια κατηγορία λιπαρών οξέων που δεν μπορεί να παράγει το σώμα μας αλλά είναι άκρως πολύτιμα για τον οργανισμό! Το μοντέρνο αυτό θαλασσινό.... ψαροφαγείον δεν έχει ούτε ένα χρόνο που έκανε την εμφάνισή του στο Πασαλιμάνι, σε μια πιάτσα χαρακτηρισμένη για καφέ, για να προτείνει σε έναν προσεγμένο χώρο με μοντέρνες και βιομηχανικές πινελιές, τίμιους μεζέδες και ολόφρεσκο ψαράκι που έρχεται καθημερινά, ενώ δεν λείπει φυσικά και ψάρι πρώτης κατηγορίας και άλλες ποιοτικές σπεσιαλιτέ, κατόπιν παραγγελίας. Η μικρή του κάρτα συνιστά τη βάση, ωστόσο αυτό που μας άρεσε είναι οτι καθημερινά υπάρχουν συνταγές ημέρας ανάλογα την ψαριά! Best sellers τα μύδια αχνιστά, το σουβλάκι σολομός, και οι φιλεταρισμένες σαρδέλες, ενώ δυνατό είναι και το κριθαρότο με γαρίδες! Ήρθε η εποχή που επιλέγουμε τα τραπεζάκια του έξω στην καταπράσινη πλατεία με το θαλασσινό αεράκι να μας συντροφεύει! Στα συν οι value for money τιμές!

Info

Αγγέλου Μεταξά 7-9, Πασαλιμάνι, τηλ. 210 4113333


"Παπαδάκης"



Διεύθυνση: Φωκυλίδου 15, Αθήνα 106 73
Τηλέφωνο: 21 0360 8621

Όλα ξεκίνησαν στο πιο όμορφο λιμανάκι της Πάρου, τη Νάουσα. Το εστιατόριο «Παπαδάκης» , με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και τον σύζυγό της Μανώλη Μανωλάκη στο τιμόνι , γεννήθηκε το 1996, 16 χρόνια μετά από την ημέρα που ο πατέρας της, Γιάννης, δημιούργησε τον «Παπαδάκη» για πρώτη φορά. Ο στόχος της ήταν να φέρει στο εστιατόριο της επισκέπτες από όλον τον πλανήτη, προσφέροντας τους μοναδική ποιότητα, αγνά, ντόπια, φρέσκα υλικά, εξαιρετικό σέρβις και φιλοξενία που θα τους έμενε αξέχαστη. Και το πέτυχε! Με τον ενθουσιασμό, τη δουλειά και το ταλέντο της, έκανε τον «Παπαδάκη» το πιο φημισμένο εστιατόριο των Κυκλάδων.

Διάσημοι από όλον τον κόσμο επισκέπτονταν την Πάρο, έχοντας ως γευστικό προορισμό το εστιατόριό της. Ήθελαν να δοκιμάοσυν τις πολυσυζητημένες γεύσεις της και περίμεναν με υπομονή μέχρι να βρεθεί το τραπέζι που θα κάθονταν για να ζήσουν την ιεροτελεστία της γεύσης. Επιχειρηματίες, άνθρωποι του εφοπλιστικού κόσμου, καλλιτέχνες, εικαστικοί, άνθρωποι που λάτρευα το νησί , έγιναν οι πιστοί πελάτες της και εκείνη δεν τους πρόδωσε ποτέ.

Η ιστορία του «Παπαδάκη» συνεχίστηκε από τον Νοέμβριο 2005 στην Αθήνα, στο Κολωνάκι, στα πόδια του Λυκαβηττού. Η Αργυρώ καλωσόρισε τους φίλους και θαυμαστές της στην Φωκυλίδου, στον αριθμό 15 και η ζωή έγινε για όλους όσοι την έβρισκαν πια στο κέντρο της ΑΘήνας, πιο νόστιμη παρά ποτέ.

Περνώντας τα χρόνια η φήμη του εστιατορίου «Παπαδάκης» ξεπέρασε τα σύνορα της Ελλάδας και οι ξένοι που επισκέπτονταν τη χώρα δεν παρέλειπαν να γευτούν τις χειροποίητες γαστριμαργικές δημιουργίες της. Ο Τύπος σε όλο τον κόσμο αναφέρεται στο εστιατόριο και την Αργυρώ και εκείνη κάθε μέρα εκπλήσσει ευχάριστα όλους όσοι την πιστεύουν και την εμπιστεύονται.


Milos εστιατόριο



Βας. Σοφίας 46, Αθήνα 106 75 Τηλ.: 210 7244400, E-mail: [email protected], www.milos.ca http://www.facebook.com/estiatoriomilosathens

Το εστιατόριο Milos του Hilton στην Αθήνα, συνδιαλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία εστιατόρια της Ευρώπης. Η φιλοσοφία του, για την χρησιμοποίηση των ποιοτικότερων υλικών από όλη την Ελλάδα, σταθερή στο πέρασμα του χρόνου, κατάφερε να αποσπάσει σημαντικά βραβεία ποιότητας, όπως και τελευταία ο "Χρυσός σκούφος 2010". Οι χώροι του εντυπωσιακοί με τα μαρμάρινα πατώματα, και τον κήπο με τα λευκά τραπέζια πάνω από την πισίνα, όπως και το ευρύτατο μενού μεσογειακής και ελληνικής κουζίνας, μεταφέρουν στον επισκέπτη μια δυσεύρετη αίγλη.
Τιμή κατ΄άτομο 42-50 ευρώ.

Μαργαρώ



Με σταθερή αξία τα τηγανητά θαλασσινά και ψάρια, έμφαση δίνεται στην εκλεκτή ποιότητα της πρώτης ύλης.

Είναι ένα από τα σπάνια μαγαζιά που χρόνια τώρα κάνουν λίγα και καλά πράγματα με απόλυτη συνέπεια. Τα μετρημένα πιάτα-φετίχ είναι ονομαστά καιρό τώρα από τη μια γωνιά της Αθήνας μέχρι την άλλη. Εδώ οι άνθρωποι γνωρίζουν όσο κανένας άλλος την υπέρτατη (και δύσκολη) τέχνη του τηγανιού. Αέρινα τηγανισμένα μπαρμπουνάκια με μια θεϊκή κρούστα, χωρίς ίχνος υπερβολής στο ελαιόλαδο. Από την άλλη, γαρίδες και καραβίδες σπαρταριστές, που μοσχομυρίζουν θάλασσα. Μετρημένες στο αλάτι τους, πουδραρισμένες με ελάχιστο αλεύρι, τόσο ώστε να δημιουργεί ένα λεπτό προστατευτικό «φιλμ», φυλακίζοντας στο εσωτερικό τούς ζουμερούς χυμούς τους. Η σαλάτα μία και μοναδική! Φτάνει στο τραπέζι ολόφρεσκη, ενώ ακόμα και το χειμώνα, οι ντομάτες είναι εξαιρετικά μυρωδάτες, ζουμερές και στεφανωμένες από μπόλικους κρίκους πικάντικου κρεμμυδιού, πιπεριά και φέτα. Το ελαιόλαδο λεπτόρρευστο κι αρωματικό, δίνει την τελευταία και πιο νόστιμη πινελιά στο πιάτο, που σε προκαλεί να το απολαύσεις βουτώντας φυσικά το τραγανό ψωμάκι σου στην απόλυτη ελληνική χωριάτικη!

Εδώ δεν σε ενοχλεί καθόλου το περιβάλλον. Λιτό, χωρίς καμιά υπερβολή και αρχιτεκτονικά ευρήματα, σε κάνει να εστιάζεις την προσοχή στην καλή πρώτη ύλη και στην άριστη εκτέλεσή της. Τι θα πιείτε; Αναμφίβολα χύμα λευκό ή κόκκινο κρασάκι σε «καρτούτσο». Τα γλυκά κινούνται κι αυτά στους ίδιους μινιμαλιστικούς γαστρονομικούς τόνους. Γιαουρτάκι με γλυκό του κουταλιού και τώρα τη Σαρακοστή χαλβάς. Φεύγοντας από τον Πειραιά, έχεις πάρει μαζί σου όλη τη συμπυκνωμένη ουσία της νοστιμιάς και έχεις κατανοήσει πολύ καλά τη λαϊκή ρήση «ουκ εν το πολλώ το ευ».

INFO

Κουζίνα: Ελληνική

Χατζηκυριακού 126, 18538, Πειραιάς

Τηλ. 210 4514226

Τιμή: €25 (με κρασί)

Parking: όχι

Χώρος Καπνιζ.: όχι

Πιστωτικ. Κάρτες : όχι

Φιλικό στο παιδί : ναι

Κρατήσεις: ναι


Almyra: Όταν μύρισε... θάλασσα στην Κηφισιά!



Ότι δεν είμαι και ο μεγαλύτερος fan του ψαριού και των θαλασσινών γενικότερα είναι γεγονός. Χαίρομαι όμως όταν σε κάποιες κουζίνες της Αθήνας γίνεται τόσο σωστή και προσεγμένη δουλειά, που με αναγκάζει πολλές φορές να αναθεωρήσω τις γευστικές μου προτιμήσεις. Μια από τις κουζίνες αυτές λοιπόν είναι σίγουρα του εστιατορίου Almyra, που εδώ και σχεδόν 1,5 χρόνο έχει κάνει την εμφάνισή του στα βόρεια προάστια και την Κηφισιά. Και μπορεί να βρίσκεται αρκετά χιλιόμετρα μακριά από την θάλασσα, καταφέρνει όμως να σου βγάλει αυτό που σημαίνει το όνομά του.

Αρχικά, ο χώρος του Almyra θα σε κάνει να νιώσεις άνετα και οικεία. Μια σάλα ντυμένη στα λευκά, γήινα χρώματα να βάζουν διάφορες πινελιές και πολλά χαρακτηριστικά αντικείμενα αποτελούν τα στοιχεία του ντεκόρ. Πριν πάρουν τη σκυτάλη τα πιάτα του εστιατορίου για να κλέψουν τις εντυπώσεις.

Ξεκινώντας με λευκή και μαύρη ταραμοσαλάτα και συνεχίζοντας με ένα ποτήρι κακαβιά, σε μια από τις πιο αυθεντικές εκδοχές της γνήσιας ψαρόσουπας, έχεις καταλάβει ακριβώς τι παίζει αλλά και τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Όσο για την σαλάτα, προτίμησε την Κυκλαδίτικη (όνομα και πράγμα) με ντοματίνια, κάππαρη Άνδρου και θυμάρι, που δεν θα ήταν υπερβολή να πω πως... κλείνει μέσα της όλο το Αιγαίο! Συνεχίζοντας το ταρτάρ από ψάρι ημέρας (φαγκρί στην συγκεκριμένη περίτπωση) με lime και σχοινόπρασο αλλά και ένα θαυμάσιο μαστιχωτό χταπόδι, καραμελωμένο και... ξαπλωμένο πάνω σε φάβα Σαντορίνης αποτελούν δυο πραγματικά αξιόλογες επιλογές.

Πιάτα που με προετοίμασαν για -δίχως υπερβολή- ένα από τα καλύτερα πιάτα που έχω δοκιμάσει τελευταία σε fish restaurant: Την μπουγάτσα θαλασσινών με γλυκιά κολοκύθα, μύδια, γαρίδα Αμφιλοχίας, μύδια και φρέσκα μυρωδικά. Τόσο σε έμπνευση όσο και εκτέλεση, μια έξοχη συνταγή που δύσκολα μπορεί να αφήσει κάποιον ασυγκίνητο.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και οι εξαιρετικές επιλογές σε όστρακα και ψάρι, ενώ αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει η λίστα κρασιών με επιλογές από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα.

Στα plus, ειδικά για τους... αρχάριους, το γεγονός πως στο μενού είναι "σημαδεμένα" τα must taste πιάτα του εστιατορίου και -πιστέψτε με- η καθοδήγηση είναι πολύ σωστά διαμορφωμένη ώστε να εγγυάται το καλύτερο δυνατό γευστικό αποτέλεσμα.

Info

Ελαιών 54, Κηφισιά, τηλ. 210 6205925


Νησιώτισσα



Εδώ και 14 χρόνια, η πολυσυζητημένη ψαροταβέρνα της Λεωφόρου Πεντέλης αποτελεί –και σίγουρα όχι άδικα– αγαπημένο στέκι διάσημων και μη καλοφαγάδων!

Μια πανέμορφη αυλή στους πρόποδες της Πεντέλης σας περιμένει την πιο όμορφη εποχή του χρόνου και ενδείκνυται για ουζάκι με ξεχωριστή συνοδεία ψαρομεζέδων! Καραβιδόψιχα, γαριδάκι συμιακό, αχινοσαλάτα και ρεβιθοκεφτέδες έχουν τον πρώτο και πιο γευστικό λόγο, αλλά σίγουρα δεν είναι τα μόνα από μια άκρως... ενδιαφέρουσα γκάμα που περιλαμβάνει αρκετές ακόμη λιχουδιές!

Λεωφόρος Πεντέλης 168, Άνω Βριλήσσια, Βριλήσσια
Τηλ. 210 8032957

Ώρες: Ανοιχτά καθημερινά 12:00-00:00
Μέση τιμή κατ' άτομο: €20 με κρασί €

Κουζίνα: Μυδοπίλαφο, αχινοσαλάτα

Μπαλιγότο


Ελαιών & Πατρών, Κηφισιά
Τηλ. 210 6253778

Ώρες: €20-25

Σπεσιαλιτέ: γαρίδες σαγανάκι

Οφείλει το όνομά του σε μια παλιά μέθοδο ψαρέματος και σερβίρει τις πιο φρέσκες θαλασσονοστιμιές σε ένα ταβερνάκι με νησιώτικο ύφος. Με ούζο και βαρελίσιο κρασί συνοδεύστε μεζέδες και τη σπεσιαλιτέ του, τις γαρίδες σαγανάκι και επιλεγμένο φρέσκο ψάρι. Τιμή: €20-25. Καθημερινά εκτός Δευτ., από 12:00.

Βασίλαινας!

|

Ο ιστορικός «Βασίλαινας», μετά από 96 χρόνια στον Πειραιά, μετακόμισε στο νέο του σπίτι και συνεχίζει να προσφέρει δημιουργική Ελληνική κουζίνα σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής που σχεδιάστηκε από τους καταξιωμένους αρχιτέκτονες Μαρία Κοκκίνου και Αντρέα Κούρκουλα.

Διεύθυνση: Βρασίδα 13 (Χίλτον)
Κρατήσεις & πληροφορίες: 210 7210501
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα - Σάββατο 13:00 – 01:00 / Κυριακή 13:00 - 17:30

Στην Αιόλου... μύρισε θάλασσα!



Ο Βασίλης Ακρίβος, ο Αγγελος Φραντζής από το BarBQ και ο οινολόγος Γιώργος Ταρνάρης μας παρουσιάζουν μια νέα γευστική γωνιά στο κέντρο της Αθήνας, που... κουβαλάει μαζί όλη την "τεχνογνωσία" του Ψάριστον.

Το "Αιόλου 68" φιλοδοξεί να φέρει όλες εκείνες τις γευστικές πινελιές που απουσιάζουν από το κέντρο της Αθήνας.

Στη Στοά Πάππου και Δημητρακοπούλου λοιπόν θα συναντήσεις έναν minimal χώρο, όμορφα διαμορφωμένο που φέρει άρωμα θάλασσας και θυμίζει έντονα νησί.

Εδώ θα δοκιμάσεις πιάτα για ούζο και τσίπουρο αλλά όχι μόνο, καθώς η γευστική του παλέττα φροντίζει να μην αφήνει κανέναν παραπονεμένο...

Info

Αιόλου 68 (Στοά Πάππου και Δημητρακοπούλου), Αθήνα, τηλ. 210 3247925

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για τα εστιατόρια της πόλης, καθώς και υπέροχες νέες συνταγές; Τότε κάντε like στη σελίδα μας αποκλειστικά για θέματα γεύσης, στο Facebook

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share