Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ένας υπέροχος συνδυασμός Μπύρας, φαγητού & rock μουσικής!

24 Φεβρουαρίου 2017
Ένας υπέροχος συνδυασμός Μπύρας, φαγητού & rock μουσικής!

Πρόκειται για το πρώτο irish pub-restaurant στο κέντρο του Περιστερίου, που συγκεντρώνει κόσμο κάθε ηλικίας, παρέες, ζευγάρια και γενικά ικανοποιεί κάθε χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Λένε ότι η πρώτη εντύπωση για κάποιον είναι η σωστή και αυτή που μετράει. Ο ζεστός χώρος, το φιλικό περιβάλλον, τα ξύλινα τραπέζια & το επιβλητικό μπαρ είναι στοιχεία που θα εντοπίσετε την πρώτη φορά που θα εισέλθετε στο μαγαζί, θα σας κάνει να νιώσετε άνετα και θα περάσετε μια ευχάριστη βραδιά.

Αρκεί να σας αρέσει το ζεστό περιβάλλον το νόστιμο φαγητό, οι μπύρες και η rock μουσική!

Η μουσική είναι η πιο δυνατή μορφή μαγείας γι αυτό αποτελεί ένα ιδιαίτερο ατού του μαγαζιού και δίνει ειδική έμφαση. Rock επιλογές, κλασσικό ή σύγχρονο αλλά και ελληνικό με κάθε βραδιά να είναι χαρακτηριστική και διαφορετική από τις άλλες.
Όπως κάθε Τρίτη που θα απολαύσετε blues & rock n’ roll επιλογές, με μουσική που θα σας ταξιδέψει, θα σας χαλαρώσει και θα ‘’ερωτευτείτε’’.

Όταν αναφέρεις την λέξη μπυραρία περιμένει κάποιος να ακούσει τι μπύρες διαθέτει, τι κατηγορία, τι χρώμα κλπ.
Το Green Rose Beer-Restaurant αρχικά έχει έναν κατάλογο πάνω απο 50 μπύρες με 9 βαρέλια. Στα βαρέλια θα βρείτε την καλύτερη μπύρα από κάθε κατηγορία..

Weihenstephaner Vitus, Brewdog Punk IPA, Guinness, Warsteiner, Budweiser, König Ludwig Weiss, Kopparberg Strawberry-Lime ( cider ), Green Rose House Beer και αρκετές ακόμη.

Και στο τέλος μια κάνουλα που αλλάζει μπύρα κάθε ανα τακτά χρονικά διαστήματα, με μεγάλα διαχρονικά ονόματα από μεγάλες κλασσικές ζυθοποιίες αλλά κυριως από craft ελληνικές και ξένες. Όπως Kwak, Lucifer, Karmeliet, Hobgoblin, & φυσικά τις ελληνικές (menace, dark crops, solo, septem, noctua, ora, stala, chios, sknipa, pikri)

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στις ελληνικές ζυθοποιίες που το Green Rose στηρίζει, όχι μόνο σε βαρέλι αλλά και σε μπουκάλια και τις προτείνει ανεπιφύλακτα. Δοκιμάστε τον 13απόστολο & το σκοτίδι από Κρήτη, την Στάλα από Γιάννενα, την Πικρή από Εύβοια και θα καταλάβετε τι εννοούμε!

Το Green Rose Beer-Restaurant όμως ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Αυτούς που ξέρουν πολλά από τον κόσμο γύρω από τον ζύθο και ζητάνε κάτι το διαφορετικό, κάτι πιο ιδιαίτερο κάτι πιο extreme. Για αυτό το λόγο κάθε εβδομάδα κάνουν την εμφάνιση τους οι καλύτερες μπύρες ( σύμφωνα με το ratebeer.com ) όπως omnipollo, mikkeller, brewdog, weird beard, bells. Oπότε μην διστάσετε να ρωτήσετε "τι καινούργιο υπάρχει στα ψυγεία" και να συμβουλευτείτε το προσωπικό και να το εμπιστευτείτε στην επιλογή της μπύρας σας.

Όσον αφορά το φαγητό, μία λέξη κλειδί για το Green Rose Beer-Restaurant είναι το Super Πιάτο ( εντυπωσιακό πιάτο ενός μέτρου που περιέχει… σχεδόν τα πάντα ). Αν είστε μια μεγάλη παρέα θα είναι η καλύτερα σας επιλογή.

Την εμφάνισή τους στον κατάλογο με τα φαγητά κάνουν και οι ποικιλίες κρεάτων , ποικιλίες λουκάνικων, μπυροποικιλία και εξαίρετα πιάτα όπως είναι η εντυπωσιακή Sweet Pansetta και το Green Rose Double Burger.

Αν θέλετε κάτι το διαφορετικό, τα χοιρινά sticks & τα chorizo pies αλλά και η καπνιστή μπριζόλα είναι σίγουρο ότι θα καταπλήξουν τον ουρανίσκο σας. Δοκιμάστε τα ανεπιφύλακτα. Επίσης σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα πιάτα ημέρας που είναι συνεχώς διαφορετικά.

Στο Green Rose Beer-Restaurant η διασκέδαση σας είναι εγγυημένη. Ένας σίγουρος τρόπος να περάσατε όμορφα και γιατί όχι, να γίνει και στέκι σας. Το service, η μουσική και ο χώρος θα φροντίσουν για αυτό!

Μια συμβουλή: Ιδανικό θα είναι να κάνετε κράτηση, ειδικότερα την Παρασκευή και το Σάββατο, όπως επίσης να παρακολουθείτε την σελίδα του μαγαζιού για τα events όπως stand up comedies και live μουσικές βραδιές!

Info

Αιμιλίου Βεάκη 72, Περιστέρι

Ωράριο: Ανοιχτά καθημερινά από τις 18:00

Τηλ: 210 5769580

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Green-Rose-Beer-Restaurant/265084000197321?fref=ts

Ιnstagram: green_rose_beer_restaurant

Trip Advisor: Green Rose

Site: www.greenrose.gr

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για τα εστιατόρια της πόλης; Κάντε like στην σελίδα της κατηγορίας ΓΕΥΣΗ στο Facebook

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share