Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

5 φθηνές ταβέρνες για την Τσικνοπέμπτη στην Αθήνα!

16 Φεβρουαρίου 2017
5 φθηνές ταβέρνες για την Τσικνοπέμπτη στην Αθήνα!

Το AthensMagazine.gr σας προτείνει φθηνές και αξιόλογες ταβέρνες στην Αθήνα

Δείτε αναλυτικά:

Κελάρι

Το Κελάρι στη γειτονιά του Κερατσινίου (κοντά στην κεντρική Γρηγορίου Λαµπράκη), πιστό στη φιλοσοφία του εδώ και δύο χρόνια, σερβίρει ελληνική κουζίνα µε δηµιουργικές προεκτάσεις, γι’ αυτό, άλλωστε, έχει γίνει στέκι όλων όσοι αγαπούν τους µεζέδες, το καλό κρασί και, φυσικά, την καλή παρέα!

Δείτε περισσότερα εδώ

Φοίνικες

Αυτή η οικογενειακή ταβέρνα, που το 2002 σύστησε ο έµπειρος στον χώρο της εστίασης Κώστας Σαριάνογλου, δεν συγκαταλέγεται τυχαία στα top secrets στη γαστριµαργική σκηνή της πόλης! Γιατί; Κατάφερε, µε έδρα µια ήσυχη γειτονιά των δυτικών προαστίων, όχι πολύ µακριά από το κέντρο της Αθήνας, να βάλει στην ίδια κατσαρόλα... την παράδοση µε την πρωτοπορία!

Δείτε περισσότερα εδώ

Βόλτα

Είναι από αυτά τα μαγαζάκια που κάνουν κάθε εκλεκτικό γευσιγνώστη της πόλης να αγαπάει γειτονιές όπως τα Πετράλωνα. Προσέξτε, δεν μιλάμε όμως αυτή τη φορά για τα Άνω αλλά για τα Κάτω, όπου και βρίσκεται το μεζεδοπωλείο "Βόλτα".

Σε έναν οικείο χωρό που θυμίζει σπίτι περασμένων δεκαετιών θα δοκιμάσεις πραγματικές... μαμαδίστικες γεύσεις με αγνά υλικά εποχής και πολλή αγάπη - αυτό πίστεψέ με θα το καταλάβεις από την πρώτη μπουκιά.

Δείτε περισσότερα εδώ

Πασιφάη

Η Πασιφάη, η βασίλισσα της Mινωικής Κρήτης, «εγκαταστάθηκε» εδώ και έναν χρόνο στη Γλυφάδα και... ανακηρύχθηκε στην απόλυτη βασίλισσα της γεύσης!

Ο λόγος, φυσικά, για το οµώνυµο εστιατόριο –που πρωτογνωρίσαµε το 2000 στον Κορυδαλλό–, που µας ταξιδεύει σε ένα µοναδικό γαστρονοµικό ταξίδι στη Μεγαλόνησο! Η γνήσια φιλοξενία από την οικογένεια Τρουλάκη γίνεται αισθητή από την πρώτη κιόλας στιγµή που θα περάσεις την πόρτα αυτού του παραδοσιακού καµαρόσπιτου, όπου οι διακοσµητικές λεπτοµέρειες από το πατρικό τους τραβούν όλα τα βλέµµατα!

Δείτε περισσότερα εδώ

Το Αυγό του Κόκκορα

Ήταν το 1982 όταν ο Νίκος Γρέβιας άναψε για πρώτη φορά την κουζίνα στο Αυγό του Κόκκορα, στο ήσυχο δροµάκι της οδού Σποράδων 40 της Κυψέλης.

Ο καλλιτεχνικός κόσµος το κάνει καθηµερινό στέκι και «εθίζεται» στην παραδοσιακή κοκορόσουπα που απολαµβάνει εκεί υπό το φως των κεριών.

Δείτε περισσότερα εδώ

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για τα εστιατόρια της πόλης, καθώς και υπέροχες νέες συνταγές; Τότε κάντε like στη σελίδα μας αποκλειστικά για θέματα γεύσης, στο Facebook

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share