Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Το πιο... βρώμικα απολαυστικό burger της πόλης σε περιμένει στη Νέα Ερυθραία!

16 Ιανουαρίου 2018 10:02
Το πιο... βρώμικα απολαυστικό burger της πόλης σε περιμένει στη Νέα Ερυθραία!

"Ψαρωτικό!" είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι καθώς πλησιάζεις το επιβλητικό αίθριο στην είσοδο του Dirty Burger, που εδώ και λίγο καιρό έχει έρθει στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στη Νέα Ερυθραία. Και όντως είναι, καθώς το design (industrial χαρακτήρας εντός και εκτός) είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του ολοκαίνουριου burgerάδικου, αλλά σε καμιά περίπτωση όχι το μόνο.

Αφού λοιπόν... αράξεις στο ξύλινο και κομψό εσωτερικό του Dirty Burger αφήνεις την κουζίνα του να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Χάρης Καζανάς παρουσιάζει καθαρά american oriented επιλογές με πρωταγωνιστή -τι άλλο;- το burger.

Θα το βρεις σε πολύ ιδιαίτερες παραλλαγές με... γεωγραφικό διαχωρισμό: Για παράδειγμα θα δοκιμάσεις Italian burger με καπνιστή μοτσαρέλα ή ακόμη και Asian με char-siu και mayo-wasabi sauce. Όποιο κι αν επιλέξεις πάντως θα μείνεις 100% ικανοποιημένος καθώς το ψωμάκι είναι ακριβώς όπως πρέπει και το μπιφτέκι σωστά ψημένο και πεντανόστιμο. Ιδιαίτερα είναι και τα ορεκτικά εδώ με τις dirty potatoes (baby πατάτες, λουκάνικο chorizo και τηγανητό αυγό να ξεχωρίζουν) αλλά και το corn in th cob (καλαμπόκι με ανθό αλατιού και φυστικοβούτυρο) να ξεχωρίζουν!

Ακόμη και το γλυκό εδώ είναι... cool και ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι μετά από ένα τέτοιο γεύμα όπως το American Snicker που προτίμησα εγώ.

Στα plus του σίγουρα και τα κοκτέιλ του Γιώργου Μαρκαδάκη. Κυρίως οι κλασικές επιλογές αλλά πολύ σωστά εκτελεσμένες και όλες με πολύ όμορφες παρουσιάσεις. Μάλιστα η λίστα θα περιλαμβάνει κάθε φορά περισσότερες επιλογές με φρούτα εποχής.

Ιnfo

Ελ. Βενιζέλου 59, Νέα Ερυθραία, τηλ. 21 0623 3600

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το Dirty Burger εδώ

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share